Водночас, за словами Надії ТОЛСТОЛІТКО, головного економіста ВАТ "Чернівецький хлібокомбінат", ці дані не точно відображають реальні ціни на хліб:
– Інспекція з контролю за цінами наводить ціни усіх виробників, які випускають хлібобулочну продукцію, враховуючи й дрібних. А за нашими даними, з-поміж усіх великих виробників– хлібокомбінатів, які працюють у 26-ти регіонах, ціна нашого хліба з борошна першого гатунку у рейтингу посідає 11-12 місце. Більше того, до хліба з борошна першого гатунку ми додаємо й борошно вищого гатунку.
Традиційно на Буковині найдешевші сало і свинина – дешевше їх продають лише у Волинській області. Найнижча ціна у нас ще на борошно вищого гатунку – друге місце, курей та капусту – третє місце, рис та масло – четверте.
Згідно з рейтингом українських цін на основні види продуктів, найдешевші ціни, станом на 30 січня, були зафіксовані у Львівській – на борошно вищого гатунку, рис, сметану, курей, капусту, моркву, та Миколаївській областях – на хліб з борошна вищого гатунку та житньо-пшеничний хліб, цукор і яловичину.
Серед найдорожчих регіонів – Київ, Київська область, Закарпаття та Крим.