Домашня аптека

---
1 871
0
Вчені кажуть, що оливки на столі сьогодні не так ознака заможності та хорошого смаку, як корисний продукт харчування, який повинен бути у щоденному раціоні, оскільки вони багаті на вітаміни, білки, корисні жири. Поліненасичені жирні кислоти, які містяться в оливковій олії, припиняють ріст новоутворень. Корисні речовини оливок зміцнюють клітинні мембрани, добре впливають на роботу шлункового тракту, підшлункової залози, печінки та серцево-судинної системи. Також допомагають у загоєнні ран, очищують організм від шлаків і токсинів.
Декілька оливок разом із кісточкою – гарний спосіб очищення кишківника і подрібнення невеликих каменів жовчного міхура. Літнім людям оливки допомагають зміцнювати кісткову тканину, покращують роботу печінки. Під час нагрівання оливкова олія не виділяє канцерогенних речовин. Вона легко засвоюється організмом і регулює засвоєння солей та жирів.
10-12 оливок або чайна ложка оливкової олії натще щодня убезпечать від накопичення зайвих кілограмів.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують