RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

В області, починаючи з 30 листопада, сталася серія резонансних вбивств. З п’яти, скоєних за цей час убивств, чотири розкрили. Над одним правоохоронці продовжують працювати.

Як ми вже повідомляли, 30 листопада у залі гральних автоматів знайшли задушеною 19-річну працівницю залу. Як з’ясувалося, дівчину вбив колишній працівник закладу, якого вона впустила вночі погрітися. Чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, а юнку він убив за п’ять тисяч гривень, які вкрав із каси закладу.

Напередодні на вулиці Головній у одному з будинків знайшли задушеного безпритульного, який жив у підсобці біля ліфта. За підозрою у скоєному затримали 40-річну мешканку цього ж будинку, яка співмешкала з безпритульним і задушила його під час сварки.

Розчленоване тіло ще одного безпритульного знайшли у понеділок ввечері 5 листопада в автомобільному причепі біля ринку "Нижній" у Чернівцях.

Руки, ноги і голова у нього були відрубані і лежали поряд. Спочатку особа загиблого була невідома, однак правоохоронці встановили, що це уродженець Кіцманського району Григорій К. За словами прес-секретаря прокуратури області Олександра Лебедя, чоловік не мав визначеного місця проживання і занять. На ринку перебивався підробітками. Комусь допомагав прибрати торгове місце, комусь – перенести товар. У його жорстокому вбивстві підозрюють також безпритульного, колись цілком звичайного чоловіка, колишнього військового.

А у селі Коболчині Сокирянського району задушеною у власній хаті знайшли 77-річну бабусю. За підозрою в її вбивстві затримали 31-річного односельця жертви, який не так давно відсидів за напади на пенсіонерок. Правоохоронці встановили, що затриманий відпочивав з подругою у барі. Грошей розрахуватися у нього не було, тож він пообіцяв принести їх пізніше. Вийшовши з бару, провів дівчину додому, а потім вирушив на пошуки грошей, які привели його до помешкання самотньої пенсіонерки. Чоловік знав, що вона нещодавно отримала пенсію і гроші в неї були. Нападник почав душити бабусю, вимагаючи, щоби вона сказала, де заховала гроші. Жертва загинула, але так і не зізналася. Тож нападнику довелося втекти з її хати, так і не знайшовши бабусину пенсію. Із Сокирянської колонії, де він сидів за пограбування пенсіонерок, підозрюваний звільнився у вересні 2003 року.

Нерозкритим поки що залишається вбивство 59-річної мешканки одного з будинків на проспекті Незалежності. Її тіло з проламаною головою знайшли загорнутим у рядно шостого листопада неподалік від будинку.

Начальник УМВС області, полковник міліції Василь Василов ситуацію з такою кількістю тяжких злочинів прокоментував так: "Спрогнозувати такої тяжкості злочини досить важко. Звичайно, треба посилити профілактичну роботу. Те, що ці п’ять вбивств були скоєні за такий короткий період, – це, швидше за все, збіг обставин. Чотири ми вже розкрили і найближчим часом постараємося розкрити і п’яте. За цей рік у нас нерозкритим залишається тільки це одне вбивство".

Загалом в області спостерігається зростання кількості скоєних вбивств. У 2003 році їх було зареєстровано 29, у 2004 – 32. Станом на листопад цього року, в області уже скоєно 32 вбивства. Разом з чотирма грудневими зареєстровано вже 36 вбивств.

Крім того, на цей час сталося 13 випадків завдання тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого. Минулого року їх також було тринадцять, 2003-го – 12.
Редактор: admin
8-12-2005, 21:15
Коментарів 0 Переглядів 2 314

Теги -

Військовик Іван Ротар, повертаючись з Італії, заплатив прикордонникам, щоб піти воювати за Україну.

Співробітники поліції закликають небайдужих громадян допомогти у пошуках хлопця
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До майстеркласу долучилися заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.