Буковинці їдять забагато цукру

---
1 997
0
Водночас одним мешканцем області споживається (порівняно із середнім українцем) менше м’яса – на 23%, риби – на 21%, картоплі – на 21%, яєць – на 11%, овочів – на 5%.

В середньому на добу один буковинець витрачав у першому кварталі 2005 року 8 грн (в Україні – 8,5 грн). Середньомісячна вартість харчування однієї особи в області становила 241 грн. (в Україні – 256 грн.). Такі дані Головного управління статистики.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують