RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Минулої неділі у Чернівцях відбулися зйомки популярної програми "Караоке на майдані" у межах акції "Найспівочіше місто України". Право знятися в осінній сесії проекту "Шанс" виборов учень Чернівецького музучилища Андрій Лучик.

Приїзд до Чернівців "Караоке на майдані" наробив не менше галасу, аніж концерт найвідомішої зірки естради. Після зйомок програми фанати мало не розірвали ведучого Ігоря Кондратюка.

Відбір фіналістів тривав майже весь день. Охочих пробитися до вантажівок із зображеннями Кондратюка на тентах, а потім і до невеличкої сцени, вистачало.

Коли вже розпочалися вечірні зйомки програми, ведучий запропонував заспівати "обраним" пісню Володимира Івасюка "Водограй". Серед найуспішніших співців виявилися перспективна чернівецька співачка Тетяна Юхно та учень музучилища Андрій Лучик. Андрій одразу викликав симпатію у Кондратюка, який переклав його прізвище українською і лагідно називав його Промінчиком. Також йому дісталися лаври чернівецького Іллі Лагутенка ("Мумий Тролль") – за модний імідж.

Андрієві вдячні глядачі накидали 360 гривень, а Тетяна заробила всього 170. Одразу після фіналу вона поскаржилася:

– Я бачила, що у нього в капелюсі було багато купюр по двадцять гривень, були і по 50. Вони приховали це, адже купюри, номіналом більше двадцяти гривень, не зараховуються! Здається, Андрій переміг нечесно.

Натомість Ігор Кондратюк вважає інакше:

– За артистичністю ваш Промінчик – перший після Віталія Козловського з-поміж тих, хто нас вразив. Це справді дуже цікавий артист. Також мені сподобалися самі Чернівці. Ми приїхали сюди зі Львова, але все одно це місто полонило наші серця. Я втішений можливістю проїхати більшу частину України із цим туром, адже дізнаєшся багато цікавого.

До речі, Чернівці зазвичай оминаються пафосними концертними турами, але у графік "LG-Караоке" потрапили майже випадково. До Відділу у справах сім’ї та молоді міської ради зателефонували два місяці тому: "Ви зможете забезпечити співочу публіку на три години?" На що їм відповіли: "Можемо і на три дні, якщо треба".

"Зірковий" телепроект оновлять

Ігор Кондратюк також поділився із нами планами щодо розвитку "Шансу". Андрій Лучик, який отримав путівку на зйомки у програмі, має шанс з’явитися в оновленому проекті, адже телевізійники розуміють, що старий формат може набриднути глядачам. Також автори "Шансу" працюють над новим іміджем Олександра Воєвуцького, щоби цей випускник проекту був не менш популярним, ніж Віталій Козловський. А одна із переможниць "Шансу" – хмельничанка Наталка Валевська – представлятиме Україну на конкурсі "Слов’янський базар" у Вітебську.

Андрій Лучик – уже четвертий учасник "Шансу" із Чернівців після Олексія Шубіна, Юлії Забродської та Дмитра Тодорюка. Двом із них "Шанс" уже приніс дивіденди: Юля Забродська знялася у кліпі зі "Скрябіним" (вихід незабаром), а кліп із Дмитром Тодорюком у складі гурту "Авіатор" a la "Корни" вже у ротації на багатьох загальноукраїнських каналах.

Пощастило вдома

Щодо Андрія, то він все життя мріяв про велику сцену, а з 2001 року їздить на зйомки "Караоке" до столиці.

– Я разів тридцять (!) їздив на Хрещатик до Києва, щоби взяти участь у цій програмі, – ділиться враженнями Андрій Лучик. – Але якось не щастило. Також минулоріч я пройшов усі відбірні шоу "Народний артист", однак до фінальної частини не потрапив, хоча їздив до Москви. Мені не було ще тоді і 18-ти. Лайма Вайкуле, до речі, теж називала мене "Мумій Тролем" за подібність із Лагутенком. Я давно знав, що "караоке" з Кондратюком приїде до Чернівців, тому прокинувся у неділю дуже рано. Десь о пів на третю! На Соборній площі ми з мамою були вже о четвертій, і я дуже здивувався, що там не було жодної людини, адже в Києві напередодні зйомок люди ночують просто на Хрещатику. Відбірний тур тривав весь день, і я дуже хвилювався за голос. Думав, що "сядуть" зв’язки. Але все минулося, хоча у мене були серйозні конкуренти. Я вчуся на третьому курсі музучилища, а на Соборній виступали мало не всі талановиті учні! Серед них, до речі, був і син Павла Дворського.

Переможною піснею Андрія стала композиція "Шекспир напишет не про нас", яку виконує Віталій Козловський. "На біс" він співав "Холодную ночь" того ж виконавця. Уже сьогодні Андрій візьме участь у прямому ефірі на "Нашому радіо" в Києві:

– Усе так швидко сталося, я і досі в шоці! Це ж треба, Фортуна повернулася до мене саме в Чернівцях. Після фіналу ми з Тетяною обмінялися капелюхами, і мені було зовсім не шкода. Я знаю, що вона ображена, особливо тому, що хтось із її групи підтримки пішов з площі саме тоді, коли вона співала. Причому організатори мене попередили, що маю всі шанси, але у Чернівцях роблять ставки на дівчат. Тому ця перемога для мене ще важливіша.

8 липня Андрій Лучик пройде першу співбесіду в інституті культури Поплавського. Про те, коли відбудуться зйомки програми "Шанс" за його участю, він ще не знає. Кондратюк пообіцяв, що йому зателефонують.
Редактор: admin
5-07-2005, 19:22
Коментарів 0 Переглядів 2 681

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Зміни  клімату? Та це ж вигадка. Блог Ярослава Волощука
Не впевнений, що ви із першого разу вгадаєте, кому належить фраза, що винесена у заголовок блогу.
На «Червоній руті» вперше прозвучав гімн України. Блог Надії Будної
35 років тому, 17-24 вересня 1989-го, в Чернівцях відбувся перший фестиваль "Червона рута"

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Збираєтеся укласти договір страхування? Це важливе рішення, яке потребує ретельної підготовки. Маємо кілька простих та ефективних порад, які допоможуть вам краще зорієнтуватися у виборі страхових продуктів і послуг.

Двоколісний та триколісний транспорт на електродвигунах все більше набирає популярності серед водіїв і водійок. Електромопед характеризується достатньо високим запасом ходу, оптимальною швидкістю руху та зручністю в управлінні.