RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

– До Чернівців я потрапив тому, що заблукав і сів не на той потяг! – жартує один з найвеселіших і наймолодших шоуменів України Ігор Пелих.

У новому телесезоні, а саме в жовтні, стартує чергова видовищна програма. І повірте нам – це буде справжня бомба. П’ять команд будуть їздити всією Україною у гонитві за головним призом – сотнею тисяч гривень. Пелих щиро мріє про успіх нового шоу, а також хоче побудувати собі хату у Ворохті чи Верховині і жити там на старості.

Богуцькому я написав: "Звільніть!"

– Цей рік для мене виявився дуже важливим, – зізнається Ігор. – Тому що до цього я прожив класних і безтурботних чотири роки з телепрограмою "Галопом по європах" на каналі ICTV. Ми її зробили, на ній виростали і потроху зрозуміли усю цю телевізійну кухню. Хоча тут доречним є прислів’я: "Чим більше ти всього знаєш, тим більше не знаєш". Досі залишилася ще купа питань, у яких я абсолютний баран і які треба для себе розв’язувати і розгризати. Але цього року ми зробили мужній крок – створили власну компанію. Серед співзасновників – я, мій режисер, оператор, який знімав "Галопом по європах", а також одна дуже серйозна київська рекламна агенція. І всі в цій команді знають, що відтепер працюють на себе. Назва цієї солідної компанії – "Роги і копита" (сміється, – ред.) Власне ми закінчуємо ремонт офісу, в якому обов’язково буде стояти дві діжки. Для чого? Ми наймемо якогось хлопця за 50 доларів, щоби він стояв і переливав воду з однієї діжки в іншу. Це буде такий атрибут, який нам сам Бог наказав поставити. Як кажуть, канцелярські товари – обличчям до села.

– Тож що це будуть за "Роги і копита"?

– Якщо серйозно, це буде дуже класна продакшн-студія. Коли я з нашим юристом подавав документи на реєстрацію, на мене дивилися, як на прокаженого. Мовляв, цей Пелих взагалі з головою не дружить. Насправді у нас із цим проблем немає. І вже у жовтні ми запускаємо новий телевізійний проект на каналі ICTV. Це буде ду-у-уже дорога програма. А на назву нашої компанії у всіх поважних крутих рекламодавців така позитивна реакція, що у них не виникає зайвих запитань. Я буду тішитися, як мавпа газетою, якщо все вдасться так, як заплановано. Бо цей проект нереально дорогий і якісний.

– Ти звільнявся з ICTV?

– З цим пов’язана цікава історія. Незважаючи на всю нашу любов до "Галопом по європах", шоу себе почало потрошку вичерпувати. Я прийшов до нашого директора Сашка Богуцького і поклав на стіл заяву з одним словом: "Звільніть". Це, напевно, була найкоротша заява у світі! (Сміється, – ред.)

Одна дівчина стверджувала, що народила від мене трійню

– Але ж проект був надзвичайно вдалим. Ти зовсім не шкодував за ним?

– Звичайно, від "Галопів" у мене залишилося багато спогадів. "Галопи" з’єднували людей, розлучали. Було таке, що чоловік їхав у мандрівку, і дружина люб’язно відпускала його: "Котику, звичайно їдь!" Через тиждень він повертався додому, а в хаті вже немає меблів, дружини і дітей. Було й таке, що телефонувала на ICTV якась божевільна мешканка Маріуполя і стверджувала, що народила від мене трійню. "Ви що? – кажу. – Я ж одружений!" Ця програма також залишила після себе кілька щасливих шлюбів. На одне весілля ми навіть приїжджали у гості. Це була пара, котра під час програми так і не змогла вибороти путівку на якийсь із курортів. Зате отримала чудову нагоду зійтися і побратися. До речі, путівку ми їм таки подарували – на весіллі.

– Та чи зможе твоє нове шоу досягти такого ж успіху?

– У музиці та в інших сферах є багато "скороспілок", які раптом з’являються, а потім швидко зникають. Для мене новий проект – відповідальна історія. Наприклад, якщо ти написав пісню "Готель Каліфорнія", тобі потім всі відчиняють двері і кажуть "Добрий день!" Після цього головне – це написати пісню, котра матиме такий самий високий рівень. Ми дуже вдало закрили "Галопи" на телебаченні. Після цієї програми у 90% глядачів залишилися тільки приємні спогади. І всі мене запитують: "Якого біса ви закрили таку класну програму?" А закрили для того, щоби потім створити щось значно краще. Є багато людей, які з нетерпінням очікують від нас чогось кращого, але вистачає й таких, які мріють про наш крах.

Вважаєте, що Нагієв – це лайно, вимикайте телевізор

– У нову програму ти вкладатимеш усі свої таланти і можливості?

– Мрія кожної людини – займатися тим, що приносить їй гроші і задоволення. Особливо це стосується телебачення. Коли створюєш програму, яка подобається глядачам, тоді помітно, як у тебе світяться очі. Це зовсім не те, як у багатьох інших ведучих: "Ми прафєсіанали ат тєлєвідєнія і можем войті в любую роль". Так нещиро виходить! Таких програм на телебаченні дуже багато, і, чесно кажучи, я не можу на це дивитися, вимикаю телевізор. Коли ведучий не живе своєю програмою, а грає, це дуже дратує.

– Чи повинно телебачення виховувати смак у нації?

– Дивно, коли читаєш звернення у якійсь газеті, особливо це стосується Західної України, де йдеться: давайте напишемо листа Президентові України, нехай заборонить програму Дмитра Нагієва, тому що це несмак. Люди, ви сповна розуму? До чого тут Президент? Зробіть простіше – перемкніть канал і не дивіться це лайно. Якщо ви припиняєте перегляд цих програм, відповідно, падають рейтинги, і телеканал їх уже не купує. Я ж теж від цього залежу. Коли я зробив щось маловартісне, автоматично це не будуть дивитися. Тож я не зароблю грошей і не отримаю задоволення.

Єгипет і Туніс дешеві, як борщ

– Від "Галопів" залишилися не тільки "Роги й копита", а й туристична мережа. Туристичний бізнес в Україні має перспективи?

– Українці нарешті почали заробляти якісь гроші і мають можливість займатися цивілізованим туризмом. Ні для кого не таємниця, що переважна частина туристичних фірм у нашій країні займається тим, що втуляє людям якісь напівліві візи, котрі дають можливість виїхати за кордон на роботу. А я завжди був за ідею цивілізованого туризму – так і з’явилися "Галопи". Людина хоче за свої гроші класно відпочити, тож так і повинно бути. У нас досі існують дві країни, де люблять відпочивати українці, – Єгипет та Туніс. Це такі бастіони, котрі ще не скоро впадуть. Їх великий козир – вони дешеві, як борщ. Хоча народ із задоволенням літає до Іспанії, на Пальму-де-Мальорку. І зовсім не зважають на те, що це дорого. До речі, у світовому туризмі спостерігається тенденція до подорожчання послуг. І це нормально. Окрім того, із радістю зазначаю, що не менш престижно стало мандрувати Україною, скажімо до Криму чи Карпат. 
Редактор: admin
8-09-2005, 20:18
Коментарів 0 Переглядів 5 421

Теги -
Працівники Служби порятунку тричі виїжджали на розпилення повалених дерев у місті Чернівці.
Є пошкодження енергетичної інфраструктури у шести областях
Аварійні бригади працюють над ліквідацією пошкоджень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!