RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Прісне гастрольне літо у Чернівцях перервалося суперяскравим спільним шоу Віталія Козловського та гурту "Скрябін". Наслідки очевидні: публіка перебуває у неабиякому захопленні, Віталій мріє якомога швидше розквитатися із своєю студентською сесією у Львові та приїхати до нашого міста, а Кузьма нарешті показав дружині Світлані концерт "Скрябіна" у Літньому театрі і познайомив її із чернівецькими друзями.

Козловський

шукав дівчат

– У мене враження, що я прилетів на іншу планету! Такої величезної кількості гарних дівчат я не бачив навіть у рідному Львові! Шкода, що тепер у мене досить щільний гастрольний графік і немає можливості залишитися тут довше, – приблизно так висловився Віталик Козловський, коли побачив на вулицях наших красунь.

Співак навіть попросив організатора концерту Олега Сандуляка прокатати його містом на "Мерседесі" з невеликою швидкістю, щоби як слід роздивитися чернівецьких дівчат. У відвертій розмові переможець "Шансу" зізнався, що наразі не має серйозних стосунків із жодною дівчиною. Тож у чернівчанок тепер з’явилися неабиякі шанси звабити у свої тенета справжню зірку поп-музики.

На концерті дівчата дарували Віталику іграшкових ведмежаток і кошенят, а також розкішні букети ніжних квітів. Співак обрав для виступу солідний бордовий костюм і світло-рожеву сорочку, а балет одягнувся у відверте чорно-біле вбрання, котре швидше нагадувало екіпірування для аеробіки. Але більше втішило не вбрання і не балет, а те, що в репертуарі Козловського є кілька пісень Володимира Івасюка.

Варто було з’явитися Кузьмі, як зала вибухнула оплесками. Із притаманною безпосередністю вокаліст "Скрябіна" закликав своїх шанувальників підтягнутися до сцени і танцювати під усі пісні. Охорона дозволила це, і, мабуть, вперше за історію Літнього театру усі проходи і простір під сценою було заповнено танцюристами.

Незважаючи на багатий хітами новий альбом, публіка із захопленням сприйняла старий добрий "Танець пінгвіна", який "Скрябіни" виконали "на біс". Концерт закінчився всього за півгодини до того, як уся команда, окрім Кузьми, вирушила до Києва. А керманич гурту разом із дружиною Світланою поїхав до сім’ї Забродських, аби відсвяткувати цю невипадкову зустріч. Адже Кузьма встиг влаштувати на сцені аж два дуети. Спочатку заспівав разом із Козловським "Спи собі сама" (це улюблена річ Віталика), а потім виконав спільну композицію із Юлею Забродською. Називається вона "Хай буде так, як хочеш ти".

– До речі, незабаром вийде кліп на цю пісню, – інформує Кузьма. – Весь матеріал уже готовий, але я ще не бачив навіть "сирого" монтажу. Дуже хотів привезти пілотну версію кліпу у Чернівці, однак режисер трошки не вклався у терміни. Юля теж є у кліпі – це як дует такий. А вже потім ми зробимо кліп на пісню "Ти мені не даєш", де буде ще й Наталка Могилевська. Обіцяю багато інтригуючих моментів.

Гонорари ростуть

Нинішню філософію Кузьми можна зрозуміти за піснею "Люди, як кораблі". Цікавимося у нього, кого ж він вважає щурами, які прогризають дно людям-кораблям:

– Це компрометуюче запитання. Я порівнював людей тільки з кораблями. А вони бувають різні. Наприклад, у бурхливому морі можуть плавати і величні білосніжні крейсери, і маленьки баржі. Так само і люди можуть бути різними: тими, хто тихенько проживає своє життя, і тими, хто прагне високого польоту. А щурики взагалі непомітні – вони роблять своє підле діло – і все. Їх і людьми важко назвати.

Кузьма, як і всі інші, зараз переживає великі зміни у країні. Проте він не погоджується, що це важкий період в її житті:

– Мені нерідко тепер доводиться чути скиглення від людей, як їм стало погано жити з приходом нової влади. Як їм можна вірити, якщо саме в цей момент бачу, що вони купують собі нові авто? Про минулі події я вже забув. І відчуваю, як легше мені стало жити. Таке враження, ніби щось висіло-висіло і раптом впало.

Добробут Кузьми і справді підвищився. Якщо чотири роки тому "Скрябін" коштував тисячу "зелених" за один концерт, то тепер гонорар гурту зріс до трьох з половиною. На цьому тлі зірка-початківець Віталій Козловський теж виглядає непогано: маючи у своєму розпорядженні 50-хвилинну програму він коштує дві тисячі доларів. Воно й не дивно – гонорари зросли у всіх українських артистів. Але й за такі гроші публіка готова прийти на таке видовищне шоу, яке створили Віталій Козловський та "Скрябін".
Редактор: admin
23-06-2005, 21:08
Коментарів 0 Переглядів 1 887

Теги -
Впродовж вихідних заплановані різноманітні заходи

"Ви, напевно, навіть не уявляєте до кінця, як допомогли", - звернувся президент до учасників Курської операції
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Представили твори Тамари Покотило та Івана Малованюка


Маленьких Парижів не існує. Блог Юлії Пацаранюк
Минулого місяця довелося провести кілька незабутніх днів у прекрасному Парижі.
Не такий Трамп страшний, як його малюють. Блог Ярослава Волощука
Останній візит нашого президента до США приніс як багато здобутків так і чимало хвилювань.
ВІДЕО Переглянути все відео

Перевірку влаштували закладам громадського харчування та комунальним установам

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Власний автомобіль не просто функціональна та дорога техніка, а необхідність – те, що приносить комфорт, відчуття стабільності, свободи, самодостатності та мобільності. Однак ставши власником авто кожен бере на себе відповідальність перед іншими учасниками руху.

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Про роботу цієї молодої, активної і прогресивної команди фахівців, яка орієнтується лише на успішний результат для вас і вашого бізнесу, розповідають засновники мережі компаній Бюро перекладів і локалізації Lingvo Team Євгеній і Аліса ЄРЬОМІНИ.

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.