Фітотерапія

---
1 662
0
Плоди шипшини – це скарбниця вітаміну С, – розповідає лікар-фітотерапевт Микола МИГАЛАТЮК.– У цих гарних осінніх дарах його вдесятеро більше, ніж у смородині, та у сто разів більше, ніж у яблуках.
У народній медицині настій шипшини радять пити при хворобах печінки, нирок, сечового міхура, при підвищеному тиску, підвищеній кислотності шлунка, головному болю. У тибетській медицині шипшину вживають при туберкульозі легень, атеросклерозі та неврастенії.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують