Фітотерапія

---
1 666
0
Плоди шипшини – це скарбниця вітаміну С, – розповідає лікар-фітотерапевт Микола МИГАЛАТЮК.– У цих гарних осінніх дарах його вдесятеро більше, ніж у смородині, та у сто разів більше, ніж у яблуках.
У народній медицині настій шипшини радять пити при хворобах печінки, нирок, сечового міхура, при підвищеному тиску, підвищеній кислотності шлунка, головному болю. У тибетській медицині шипшину вживають при туберкульозі легень, атеросклерозі та неврастенії.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.