RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Нові колекції затримуються...

Цього тижня у кількох чернівецьких бутиках з’явилися весняні колекції. Правильніше було б назвати їх літніми – такі вони яскраві й барвисті. У "Манго" на вулиці Шептицького аж сліплять ясні кольори – бузковий, світло-зелений, блакитний. Окремий модний напрямок – різні відтінки білого, світло-сірий, класичний кемел. Тканини, як завжди у "Манго", – майже винятково натуральні. Вражають бавовняні плащі без підкладки, але зі спеціальним антидощовим покриттям зсередини. Плащі майже всі короткі. Власне, це загальна тенденція сезону, як і квіти на плащах. Особлива тема нової колекції "Манго" – спідниці. Дуже весело виглядають моделі довжиною до коліна – трапеційні або взагалі пишні. Зовсім ексклюзивна модель – тюлева спідниця з оригінальним драпіруванням. Є і дуже модні завужені джинсові спідниці. Майже немає міні, але це також тенденція. На зміну велюру попередніх колекцій "Манго" цього разу пропонує мікроскопічний вельвет. На особливу увагу заслуговує вельветовий костюм, в якому до жакета ви можете підібрати класичного крою штани або модні капрі. До речі, капрі в колекції – дуже багато. Вони становлять ансамблі як із топами та футболками, так і з плащами та куртками. Можна підібрати двійку з капрі та короткого плаща пастельного кольору. Виходить надзвичайно актуальний силует і виглядає дуже по-весняному. Традиційно оригінальні аксесуари від "Манго": сумки, взуття, біжутерія. Є навіть чудова рожева складна парасолька.


Приблизні ціни

- Спідниця, штани, капрі – майже 300 грн.

- Жакет, куртка – понад 400 грн.

- Плащ – 600-700 грн.

- Топи, футболки – 50-70 грн.


Нову колекцію United Colors of Benetton отримали у бутику "Денім" на вулиці О. Кобилянської. Тут із кольорами – ще веселіше. Колекція для наймолодших, мабуть, світиться у темряві. Також багато капрі – усіх "об’єднаних" кольорів, згідно з концепцією марки. До них – футболки і топи. Все це на диво недорого як для нової бенеттонівської колекції – трохи більше 200 грн.

Окремо слід сказати про ESPRIT (бутик на Головній). Тут розгорнули нову колекцію раніше за всіх, і вже чимало з неї продали. Новоприбулі речі – цілком у стилі марки: досить молодіжні та спортивні, практичні й довговічні. На окрему увагу заслуговує взуття – дуже модне за порівняно невисоку ціну (туфлі – трохи більше 400 грн). Чудово виглядає червоний плащ, але коштує понад 1000 грн.

В інших бутиках міста – наприклад, "Подіумі", "Нью-тоні" (Axara), "Мішелі" – нові колекції затримуються. Одна з продавців пояснила це труднощами на митниці, з якими зіштовхнулися власники крамниць.

– Вантажі зупинені, – сказала вона. – Начебто чекають на якісь нові правила розмитнення. Думаю, все це обернеться підвищенням мита, і речі в нових колекціях будуть дуже дорогими. У кращій ситуації ті, хто отримує товар у Києві, як "Бенеттон", "Манго", "Адідас", "Еспріт", – їхні постачальники привезли речі раніше. А ті, хто везе безпосередньо з-за кордону, мають проблеми.

...зате тривають розпродажі

Затримки із завезенням весняних колекцій, як виявилося, мають свої переваги. Зокрема, завдяки цьому затягнувся сезон розпродажу у бутиках. Зимовий асортимент ще досі можна купувати зі значними знижками. Наприклад, у згадуваному "Денімі" – на 40%. Якщо річ коштує майже двісті доларів – це дуже суттєво. Однак найбільша перевага в тому, що значна частина "їхнього" зимового асортименту є для нас весняним. Це стосується і легких коротких пальт, і курток, і чобіт та черевиків, у яких нам ще довго доведеться бігати чернівецькими калюжами. Чудово також те, що мода нового тисячоліття не схильна до різких змін і диктату. Тож, придбавши річ зі старої колекції, ви можете бути певні, що ще довго виглядатимете в ній сучасно. Якщо ж не дуже – то доповните ультрамодним аксесуаром, і все буде гаразд.

Редактор: admin
19-02-2005, 19:04
Коментарів 0 Переглядів 2 630

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.