RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Коли дівчинка народилася, тато назвав її саме Марічкою. Донька Назарія Яремчука зараз навчається у восьмому класі четвертої гімназії, ходить до музичної школи і мріє співати на професійній сцені. Вона живе у гарному будинку, на стіні якого висить барельєф батька. Дівчинка не любить самотності, тому, окрім рідних, вдома її зустрічають пес Роккі і кішка Меліса.

У шкільних коридорах стоїть галас. Зараз перерва. Наступний урок у Марічки – музика. Вона весело спілкується із однокласниками, які перед нашим об’єктивом накладають їй ріжки. На прохання заграти щось на клавішних, відгукується згодою. Марічка і справді вже добре володіє музичним інструментом. Мабуть, тому вчителька Наталя Михайлівна легко відпускає її на інтерв’ю.

"Через гастролі часто пропускаю уроки"

– Якщо чесно, то у восьмому класі досить важко навчатися, адже в програмі багато точних наук. Це фізика і хімія, наприклад. Я точно знаю, що вони знадобляться у житті, тому і в цих предметах знаходжу для себе щось цікаве та незвичайне. Звісно, я дуже люблю уроки музики у гімназії, але, крім цього, навчаюся у першій музичній школі та займаюся вокалом з Оксаною Кирилюк. Це для мене важливо, адже я дуже хочу стати гарною співачкою. Щоправда, я точно не знаю, чи буде саме так, як мені мріється.

– Тобі часто доводиться пропускати уроки через гастролі?

– Частенько. Через це мушу наздоганяти пропущене. Але добре, що вчителі ставляться до цього з розумінням і повагою. Досить часто їжджу із концертами до Києва, буваю у Білорусі, Польщі, Італії та інших країнах. Однак у будь-якому разі вдома набагато краще. І тільки моя любов до співу наштовхує на думку, що ці мандрівки дуже корисні.

– Твоя мама підтримує тебе? Як ви спілкуєтеся?

– Зараз мама не вдома, в Італії. Ми спілкуємося телефоном. А влітку я пробула в Італії два місяці і зрозуміла, яка це гарна країна. Мені надзвичайно сподобалося у Венеції та Мілані. Венеція – старовинне місто, там багато цікавих закутків. Скрізь такі чудернацькі споруди, яких не побачиш тут. Я плавала там на гондолах і впевнилися у тому, що це місто – місто натхнення. Коли я повернулася з Венеції, склала багато віршів. Але ми з мамою переконалися, що в Україні набагато краще.

– Чи довго мама буде за кордоном?

– Це мене не стосується, про це знає тільки мама.

– Ти кажеш, що Венеція надихнула тебе на особливий настрій. Наскільки романтичною ти стала тепер?

– Насправді це природно, і зовсім не залежить від віку. У садочку я теж відчувала щось подібне. Але тоді ще не було кохання, це була просто симпатія.

– А зараз у тебе є справжні почуття?

– Є! (Сміється, – ред.) У тій людині мене приваблює цілий набір рис, і я навіть не можу виділити окремі з них.

– З ким із зірок тобі доводилося виступати на одній сцені, і хто сподобався тобі, як особистість?

– За весь час я перетнулася із багатьма відомими виконавцями. Сподобалося спілкуватися із групою "Іграшки", Анжелікою Рудницькою, Світланою Дубініною, Ольгою Крюковою та ще із багатьма. Не можу сказати, що хтось із артистів поганий. У кожного є свої неповторні якості, а про різну манеру виконання годі й казати.

"У братів багато роботи, тому зустрічаємося

не часто"

– Чи вважаєш за конкуренток співаючих дівчат: Аліну Гросу та Ассоль? І яку пісню вибереш у майбутньому – традиційну чи естрадну?

– Я зараз більше схильна до естради. Але не можу сказати, що Аліна та Ассоль – мої конкурентки. З Аліною Гросу я дуже добре знайома. Вона скромна і хороша дівчинка. Ми разом виступали протягом двох тижнів на новорічних ялинках у Києві, і мені подобалося бути в одній компанії із нею. Вважаю, що друзів набагато вигідніше мати, аніж конкурентів.

– Зі старшими братами на гастролях зустрічаєшся?

– На день народження тата вони організовували концерт у Вижниці, і запросили мене також. У Києві теж часто перетинаємося. Утім, рідко випадає нагода посидіти за столом і побалакати. Вони дуже заклопотані. Я бачу, що в них також багатенько роботи.

– До речі, твій тато з Вижниці, а мама виросла на Косівщині. Ти любиш бувати там?

– Дуже! У Косові живе моя рідна сестра, і я регулярно їжджу до неї у гості. Що казати, ці місця для мене рідні.

– Як ти ставишся до розмов, що на сцені і Дмитро, і Назарій, і ти – це відлуння вашого батька? Ти пишаєшся цим?

– Аякже! Мені дуже приємно, бо мій тато – святий. Я шаную і поважаю людей, які пам’ятають про мого батька. І я знаю, що мої брати теж це шанують.

– Ти пам’ятаєш свого тата?

– Чесно кажучи – ні. Коли його не стало, мені було два роки і чотири місяці. Я нічого не пам’ятаю. Про нього я склала уявлення тільки з розповідей мами, моїх братів, фотоплівок та відеозаписів.

– Десять років тому ти навряд чи щось могла відчути. Але зараз тобі стає сумно, коли ти згадуєш тата?

– Звісно ж, я страждаю... Але тата вже не повернеш, і треба радіти, що він залишився у серцях багатьох людей.

– Ти би хотіла, щоби і про тебе так тепло відгукувалися?

– Звичайно. Це було би приємно. Проте такою людиною, як мій тато, бути надзвичайно важко. Усі розповідають, що він був звичайною людиною. У багатьох, коли приходить слава, з’являється зіркова хвороба. А мій тато – виняток. Спробую хоч якось дотягнутися до його рівня.

– Чи є ти душею компанії, як і твій тато?

– Ненавиджу самотність, люблю, щоби завжди хтось був поруч зі мною. Друзі – це невід’ємна частина мого життя.
Редактор: admin
15-12-2005, 21:06
Коментарів 0 Переглядів 2 315

Теги -
Через ремонт обладнання низка населених пунктів Залишаться без електрики
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Конференція спрямована на обговорення ключових питань підтримки України


Україна не Ізраїль. Блог Ярослава Волощука
Наївності нашої влади немає меж.
Маленьких Парижів не існує. Блог Юлії Пацаранюк
Минулого місяця довелося провести кілька незабутніх днів у прекрасному Парижі.
ВІДЕО Переглянути все відео


Ми допоможемо тобі створити незабутні Reels, TikTok, подкасти, лекції та будь-який інший формат, який ти забажаєш. І найголовніше - ми створимо атмосферу, яка надихає! 🤩

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Власний автомобіль не просто функціональна та дорога техніка, а необхідність – те, що приносить комфорт, відчуття стабільності, свободи, самодостатності та мобільності. Однак ставши власником авто кожен бере на себе відповідальність перед іншими учасниками руху.