RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Чоловікам Буковини час кричати "Гвалт!": жінок краю вони цікавляють дедалі менше. Принаймні, в агентстві "Шанс" прохання підібрати нареченого-українця – рідкісне явище.

Хоча одну жінку менеджер інформаційно-консультативного агентства "Шанс" Станіслав усе ж таки пригадав: вона вийшла заміж за мешканця Хмельницького.

Найпопулярніші наречені –

зі США і Канади

– Чому вітчизняні наречені не користуються попитом?

– Подивіться, повз нас пройшла вродлива дівчина. Кого вона може знайти тут? Так, вона може покохати вродливого, хорошого хлопця. Якщо він з багатої родини, то батьки вже усе давно розпланували. Що на них чекає? Немає майбутнього, коли щодня думаєш, за що придбати продукти чи взуття. А найсильніші почуття мало хто може пронести крізь життя.

Багато важить і матеріальний бік: жінки хочуть його покращити. Хоча звертаються і багаті жінки. Трапляється, що чоловіки шукають дружин за кордоном. Пригадую, до нас звертався 40-річний "новий українець", розлучений. Вимоги у нього були цікаві. Знайшли ми йому дружину у Нью-Йорку – дуже гарну мулатку, колишню модель. Цікава пара вийшла.

– А навіщо звертаються багаті жінки? У них же все є тут?

– Легалізувати те, що є. Страшно їм тут жити, самі розумієте.

– То де ж шукають наречених наші дівчата і жінки?

– Спершу – в США, далі – Канада та європейські країни, серед яких лідери – скандинавські. Цікаво, що найщасливіші шлюби усе ж американські, хоча реально набагато ближчі нам ті ж німці чи шведи.

Ми пропонуємо жінкам банк даних, потім надсилаємо обранцю їх дані, починається листування. Згодом – особиста зустріч. Як правило, чоловіки приїжджають сюди, орієнтовно – за півроку після початку листування. Ми забезпечуємо їх житлом, перекладачами. По-різному складаються зустрічі. Рідко, але буває й таке, що антипатія виникає вже біля трапа літака.

– І як у них складаються стосунки?

– По-різному. У кого гарно складаються – майже не пишуть мені. Спілкуються ті, у кого не складається. Ось пише жінка з Луїзіани: і телебачення не подобається, й інше. Ну дороги хороші, ну автомобілі гарні, але "я тут крутіше їздила"... Але такого, щоби хтось шкодував про свій крок чи витрачений час, – не пригадую.

Американцеві дуже важко прижитися тут

– А як іноземці почуваються, коли приїжджають сюди?

– Вони також розгублені, адже Україна має там дуже поганий імідж. Але коли приїжджають, то бачать, що люди навколо хороші і змінюють свою думку. Особливо, коли відвідають наш ринок, де можна куштувати сир і сметану. Доходить до курйозів: "Чому ми не йдемо на ринок – я хочу снідати".

Я сам жив у США і знаю їхнє життя зсередини. Між менталітетом американця і нашої людини – величезна прірва.

Слід готувати іноземця до життя в іншій країні. Насамперед слід засвоїти, що якщо вона вибрала іншу країну, то не слід засуджувати там що-небудь, і тим паче – намагатися переробити.

Вони зовсім по-іншому думають. Пригадую, декілька років тому приїхав американець перед Різдвом до Чернівців. 7 січня ми йдемо з ним вулицею О. Кобилянської. Вулиця – по коліна у снігу. У соборі б’ють дзвони: "А можна послухати?" – "Можна". Виходимо вже з вулиці О. Кобилянської, й він каже: "Які ж ви чудові люди, як шануєте свої традиції – спеціально перед Різдвом взяли і навезли снігу".

– Трапляється, що іноземні наречені залишаються в Україні?

– Американцю, наприклад, дуже важко прижитися тут.

Хоча останній приклад: дуже багатий чоловік, власник заводів та фабрик, живе у нас.Йому у нас дуже сподобалося. А вона хоче жити там...

Багато речей у нас іноземців веселять. Якось ми їхали разом з одним з них у тролейбусі до університету, й він помітив, що кондуктор не почала вимагати у нього грошей за проїзд. Він запитав чому, а якась пасажирка, на мою біду, пояснила йому: "Вона подумала, що ви пенсіонер". Довелося пояснювати, що пенсіонери у нас їздять безкоштовно. "Ти можеш сказати, що я пенсіонер, і я не буду платити?" Я вирішив, що це жарт. Знаєте, чим закінчився цей жарт? Він почав їздити містом безкоштовно, прикидаючись нашим пенсіонером, і такий щасливий був. Вийде з тролейбуса і сяє – зекономив ще 40 копійок.

Його улюблене місце обіду – кафе "Ізограф". Принесли борщ, їсть і раптом каже: "Слухай, чому у цьому борщі немає м’яса, адже написано у меню, що з м’ясом". Я кажу, що, можливо, ти з’їв і не помітив. "Ні, – каже, – я дуже ретельно його намагався відшукати". Гукаємо офіціанта. Дівчина принесла інший борщ. Що він зробив? Витягнув з тарілки три крихітні шматочки м’яса: "Це, що, усе м’ясо?!" Нарешті принесли йому окрему піалу з м’ясом. Їсть, їсть, а потім запитує: "А де сметана? Я її не бачу!!!"

Також він знайшов церкву, до якої належить, купив Євангеліє за тисячу доларів, жертвує великі гроші.

– А як же кохання?

– Давайте по-чесному: покажіть мені його тут – один, два, три..., тоді я покажу вам. Хоча буває, що люди кохають один одного. Наприклад, 38-річна жінка пережила горе – чоловік після восьми років життя покинув її заради подруги. Вона навіть не хотіла нікого шукати: мати просила її писати листи. Приїхав наречений – вона змінилася до невпізнання.

– Шлюби ж на небесах, а ви узяли ці функції на себе...

– Ні, ми просто даємо людям шанс.

Хто хоче – той добивається. Одна клієнтка звернулась до нас, коли їй було 38, а вийшла заміж у 41. За три роки до неї приїхало шестеро чоловіків.
Редактор: admin
8-12-2005, 21:06
Коментарів 0 Переглядів 1 803

Теги -

Військовик Іван Ротар, повертаючись з Італії, заплатив прикордонникам, щоб піти воювати за Україну.

Співробітники поліції закликають небайдужих громадян допомогти у пошуках хлопця
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До майстеркласу долучилися заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.