RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Альона Вінницька ніколи не зніме улюблену шапочку

Альона Вінницька приїхала до Чернівців, аби підтвердити, що зірки спалахують і після участі в проекті "ВІА Гра". Прихильників красуні Альони зібралося достатньо, тож концерт у Літньому театрі видався по-літньому теплим. Співачка не розчарувала своїх прихильників і під захоплені верески залу виконала усі пісні із дебютника "Рассвет" та хітовий бойовик "007".

– Якщо бути відвертою, то роль таємного агента мені дуже сподобалася, – посміхається "Музичній толоці" Вінницька. – Різноманітні перевтілення підтримують у мені бойовий дух і бажання зніматися у кліпах. Образи, які я втілюю, вигадують інші люди. І якщо мені кажуть: "Їдемо до Львова, будемо знімати кліп на цвинтарі", – я покірно їду і сиджу на цвинтарі цілу ніч. А щодо дівчини-агента, то це взагалі цікаво. Особливо мене потішило вбрання у кліпі: дівчина у костюмі – це дуже привабливо і сексуально!

На чернівецькій сцені Альона не зрадила своїм вузьким шортикам і біленькій шапочці, що стала невід’ємною частиною її іміджу випадково.

– Якось взимку ми приїхали до Москви, це було років сім тому, – каже Альона. – Так холодно було, жах! І коли у мене від морозу почали відвалюватися вуха, я купила першу ж шапку, яку побачила. Коли ми сіли вигадувати мені імідж, я подумала, що ця моя улюблена шапочка обов’язково буде зі мною на сцені. Тож не варто сподіватися, що я взагалі коли-небудь її скину.

Справжньою несподіванкою концерту стала україномовна пісня у виконанні Альони. Вона досить колоритно заспівала річ "Братів Гадюкіних" "Дівча ішло". До речі, у Літньому театрі пісня "Гадюкіних" зазвучала вперше 1989 року, коли ті тріумфально виступили на "Червоній руті".

"Гуцул Каліпсо": перший сольник

у Чернівцях

Після тривалих "єврогастролей" Києвом "Гуцул Каліпсо" повернувся на Батьківщину. Вражень від виступів у межах заходів "Євробачення" набралося достатньо, тож хлопці не забарилися і миттю дали перший у своїй кар’єрі сольний концерт у Чернівцях. Півтарогодинна гуцул-хопова програма відбулася 27 травня у клубі "Колізей".

"Гуцулам" не довелося розкачувати публіку, тому що перед ними це зробили невгамовні "Пестициди" – панки, для котрих на сцені не існує жодних обмежень. Порівняно з їхнім хаотичним шоу "ГК" виглядали дещо "академічно". На сольний концерт зібрався "зоряний" склад команди, за винятком другого вокаліста Рудіка, котрому аж до липня ще доведеться послужити Україні у лавах армії. Утім і там Рудік не марнує час: не так давно він став солдатом місяця. Поки що іншому вокалістові, Боді, доводиться віддуватися за двох, але в "Колізеї" він із цим завданням впорався.

Із тромбоном та саксофоном "Гуцул Каліпсо" звучить дуже фірмово і сонячно. Не дивно, що наших хлопців дедалі частіше запрошують виступати на найбільших майданчиках столиці.

За театральними канонами концерт мав антракт, у якому публіка мала виняткову нагоду хильнути пива на свіжому повітрі і подивитися на справжнє вогняне шоу. Окрім цього видовища і давно знайомих хітів, прозвучали нові пісні, серед яких найвдалішою була лірично-іронічна композиція про кохання "Звіздочот". На додаток переповнений "Колізей" отримав хіт "Братів Гадюкіних" "Дупа Джалізовая". Після такого успішного концерту "Гуцули" вже думають над тим, як зробити ще більш потужний сольний концерт, уже з солдатом Рудіком. А 3 червня на них чекає спільний виступ із німецьким ді-джеєм Шантелем.
Редактор: admin
31-05-2005, 11:54
Коментарів 0 Переглядів 1 726

Теги -

Військовик Іван Ротар, повертаючись з Італії, заплатив прикордонникам, щоб піти воювати за Україну.

Співробітники поліції закликають небайдужих громадян допомогти у пошуках хлопця
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До майстеркласу долучилися заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.