RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Прикордонники затримали підозрюваних у вбивстві

Прикордонники застави "Шибени" Чернівецького прикордонного загону затримали осіб, яких підозрюють у пограбуванні та вбивстві. Як повідомив прес-секретар загону Костянтин Ліснік, другого липня місцеві мешканці повідомили прикордонників, що на околиці села Шибени Івано-Франківської області з’явився невідомий автомобіль – таксі ВАЗ, в якому було троє чоловіків та жінка. Коли прикордонники прибули перевірити інформацію, виявилося, що у машині є тільки водій. Він підтвердив, що привіз з Коломиї двох чоловіків та жінку, які з ним не розрахувался та пішли у бік державного кордону. За ними негайно вирушила оперативно-пошукова група з собакою. Щоби швидше виявити порушників, прикордонники розділилися. Пройшовши п’ять кілометрів, одна група затримала двох чоловіків та жінку без документів. Інша піднялася на полонину Луковець, де побачила, що з-під даху будинку місцевого мешканця йде дим. Всередині знайшли 58-річного господаря з ножовими пораненнями. Речі в хаті були підпалені. На місце пригоди викликали міліцію та "швидку", але поранений помер. Затримані зізналися, що вбили чоловіка, щоби пограбувати. Підозрюваних, мешканців Коломиї, прикордонники передали місцевим правоохоронцям.


Коноплю посадила на городі

Три наркоплантації виявили міліціонери області. У селі Малий Кучурів Заставнівського району на земельній ділянці 42-річної місцевої мешканки дільничні інспектори міліції знайшли 584 кущі коноплі. А у Кельменецькому районі на городі 76-річного мешканця села Бернове працівники міліції виявили та вилучили майже 500 кущів снодійного маку, 833 кущі цієї ж рослини знайшли на подвір’ї 70-річної бабусі з села Рукшин Хотинського району.


Затримали нелегалів

Трьох молдован-нелегалів затримали співробітники державтоінспекції спільно з працівниками СБУ Кельменецького району та прикордонною службою. У селі Путрине вони зупинили вантажівку "Мерседес-Бенц" під керуванням 44-річного мешканця села Боян Новоселицького району. У кузові машини він перевозив трьох громадян республіки Молдови, у яких були відсутні документи на право перебування на території України.


Обманув з візою

Співробітники управління боротьби з організованою злочинністю затримали 33-річного чернівчанина, який під приводом оформлення документів для виїзду за кордон шахрайським шляхом заволодів 49-ма тисячами гривень 42-річної мешканки обласного центру.


Везла через кордон зброю

Працівники Вадул-Сіретської митниці під час митного контролю потяга "Софія-Київ" виявили пневматичний пістолет МР 654к 4,5 мм, револьвер МЕ 38 Magnum 4 мм, 336 набоїв 4 мм та 71 набій 4,5 мм, – повідомляє Державна митна служба України.

Українка перевозила незадекларовану зброю, набої та 400 доларів США в сумці серед особистих речей. Предмети вилучили і відправили на експертизу. Стосовно жінки склали протокол про порушення митних правил.


Чернівецькі правоохоронці викрили 44 факти хабарництва

44 факти хабарництва викрили з початку року співробітники відділу державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС Чернівецької області.

За словами Василя Паращука, виконувача обов’язків начальника ВДСБЕЗ, серед цих випадків є шість фактів хабарництва працівників закладів освіти. Переважно вчителі та викладачі брали гроші за покращення оцінок учням та студентам. А загалом співробітники служби зазначають, що викрити хабарника доволі важко. Часто люди відмовляються писати заяви про те, що той чи інший посадовець вимагав у них хабара.

Усього з початку року ВДСБЕЗ області викрила 79 злочинів в агропромисловому комплексі, 71 – в бюджетній сфері, 18 – пов’язаних з порушенням виборчого законодавства, 27 – у лісовому господарстві, 32 – у сфері приватизації, 13 – у банківській діяльності та 13 – у роботі паливно-енергетичного комплексу.


Обікрав стареньку

Про крадіжку трьох тисяч доларів з будинку заявила до міліції 70-річна мешканка Кельменецького району. Правоохоронці за підозрою у скоєнні цієї крадіжки затримали 14-річного односельця бабусі.

Редактор: admin
7-07-2005, 22:05
Коментарів 0 Переглядів 1 762

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Зміни  клімату? Та це ж вигадка. Блог Ярослава Волощука
Не впевнений, що ви із першого разу вгадаєте, кому належить фраза, що винесена у заголовок блогу.
На «Червоній руті» вперше прозвучав гімн України. Блог Надії Будної
35 років тому, 17-24 вересня 1989-го, в Чернівцях відбувся перший фестиваль "Червона рута"

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Збираєтеся укласти договір страхування? Це важливе рішення, яке потребує ретельної підготовки. Маємо кілька простих та ефективних порад, які допоможуть вам краще зорієнтуватися у виборі страхових продуктів і послуг.

Двоколісний та триколісний транспорт на електродвигунах все більше набирає популярності серед водіїв і водійок. Електромопед характеризується достатньо високим запасом ходу, оптимальною швидкістю руху та зручністю в управлінні.