RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Вантажівка

з підгузниками згоріла в Криму

Вантажний автомобіль "Рено", який віз дитячі підгузники і гігієнічні прокладки з Вінниці до Севастополя, згорів біля селища Любимівки (Крим) 21 червня. Помічник начальника управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій у Севастополі підполковник Сергій Курочкін повідомив, що хоча пожежу гасили два пожежні автомобілі, пожежники використали 20 кубометрів води, що еквівалентне обсягу ємностей семи пожежних машин. Така кількість води виявилася необхідною тому, що навіть пошкоджені вогнем прокладки і підгузники продовжували вбирати її. "Після ліквідації пожежі під згорілим автомобілем було справді сухо", – наголосив Курочкін.

Каченята-порушники

Прикордонний наряд застави "Велика Кисниця" Могилів-Подільського прикордонного загону затримав на українсько-

молдовському кордоні… 90 каченят. "90 каченят стали порушниками державного кордону України", – йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби. Прикордонники помітили каченят у вечірніх сутінках за 50 метрів від українсько-молдовського кордону.

П’яний, голий і за кілометр від берега

Російські моряки суховантажу "Волго-Дон" зняли з буя в морі голого п’яного українця на українсько-російському кордоні. Чоловік, мешканець Керчі, був на буї майже за кілометр від берегової лінії.

Знайшли в городі танк

Складальники металобрухту виявили під землею в городі приватного будинку в селі Красноярському Світловського району Донецької області танк Т-26 часів Великої Вітчизняної війни. Танк виявився під землею через те, що він провалився в льох на піщаному грунті, глибиною чотири метри, на території колишньої садиби поміщика Рогового.

Безробітний побив тренера з боксу

32-річний безробітний житель Львова побив 34-річного тренера з боксу. Напад стався в центральній частині Львова на вулиці Веделя.

Українець врятував кар’єру француза

Український стоматолог, капітан медичної служби Сергій Сидорук зі складу українського миротворчого контингенту в Лівані врятував кар’єру французького миротворця і життя його собаки. До стоматолога доставили вівчарку французького миротворчого контингенту, який під час тренування, виконуючи вправу із затримання порушника, зламав ікло. З такою травмою пес чотири дні не міг їсти і пити, відповідно, й виконувати службові обов’язки. Згідно з інструкцією, за таких обставин собаку потрібно було приспати, а його вожатого відкликати до Франції. Щоби врятувати пса і кар’єру свого колеги, французькі військові на носилках принесли вівчарку до українського лікаря. Стоматолог відреставрував зуб і покрив його фотополімерним матеріалом.

Пожежник впіймав жінку, яка падала

з балкона

Пожежник врятував 75-річну жінку, яка заплуталася в білизняних шнурах на балконі в Києві. За номером "01" надійшло повідомлення про те, що на п’ятому поверсі житлового будинку на вулиці Тампере, 4, у Дніпровському районі висить людина. На місце події виїхали підрозділи 16-ї пожежної частини Дніпровського району. Прибувши за вказаною адресою, пожежники побачили немолоду жінку, яка, заплутавшись в білизняних шнурах на п’ятому поверсі, висіла вниз головою і кричала. Пізніше вони з’ясували, що жінка сліпа. Вона вийшла на балкон квартири за морквою, у неї запаморочилася голова, і, втративши рівновагу, жінка впала з балкона, але зачепилася ногою за кріплення вазона і заплуталася в шнурах. Щонайменший рух міг призвести до її падіння. Сержант Сергій Решмеділов піднявся пожежними сходами і вже готовий був кинути мотузку потерпілій, коли її нога зісковзнула. Щоправда, пожежник встиг впіймати жінку, котра падала.

Обікрали морг

Співробітники Самбірського районного відділення міліції Львівської області затримали двох жителів Самбора за підозрою у скоєнні крадіжки з міського моргу. До міліції звернувся представник моргу із заявою про те, що невідомі вкрали інвентар. Внаслідок розслідування міліція затримала двох 26-річних жителів Самбора.

На міліцію –

на тракторі

Міліція затримала зловмисника, який намагався на гусеничному тракторі Т-170Б в’їхати на територію Васильківського міського відділення міліції Київської області і зруйнувати його. Під’їхавши до відділення, він з розгону врізався в металеву огорожу. Після цього спробував в’їхати на автомобільну стоянку, де стояли автомобілі співробітників міліції. Коли декілька співробітників міліції на ходу вскочили до трактора, щоби зупинити його, зловмисник чинив їм опір. Міліціонерам все ж таки вдалося зупинити трактор, вирвавши електропроводку. Після затримання він заявив, що хотів помститися за свою дружину, звинувачену у виготовленні і розповсюдженні наркотиків. Тракторист заявив, що давитиме всіх, у тому числі і представників правоохоронних органів. Раніше, під час судового засідання у справі його дружини, затриманий погрожував знищити будівлю міської міліції, але тоді на його слова не звернули уваги.

У контрабандистів віників довелося стріляти

Прикордонники затримали українця і двох громадян Молдови у Волинській області під час спроби контрабанди великої партії віників. Вони намагалися переправити віники до Білорусі на автомобілі ГАЗ-66. На об’їзній дорозі Заболоття (Україна) – Сушитниця (Білорусь) контрабандисти зустрілися з прикордонним нарядом застави "Тур" Волинського прикордонного загону. Замість того, щоби зупинитися, зловмисники збільшили швидкість. Тому прикордонники були змушені застосувати зброю, зробивши декілька пострілів у колеса вантажівки. 
Редактор: admin
6-01-2005, 22:32
Коментарів 0 Переглядів 3 162

Теги -

Військовик Іван Ротар, повертаючись з Італії, заплатив прикордонникам, щоб піти воювати за Україну.

Співробітники поліції закликають небайдужих громадян допомогти у пошуках хлопця
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До майстеркласу долучилися заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.