RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Святкування Нового року в області минуло більш-менш спокійно, повідомили в центрі громадських зв’язків УМВС області. Хоча не обійшлося без прикрих випадків і напередодні свята, і під час нього.

Одна особа загинула внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Через п’ять хвилин після настання 2005-го року у селі Чагор Глибоцького району невідомого чоловіка переїхав автомобіль. Він раптово вибіг на дорогу, де його збив автомобіль "Міцубісі". А позаду слідував "Ніссан-Прем’єр", який переїхав потерпілого. Від отриманих травм людина померла на місці.

В Оршівцях Кіцманського району о шостій ранку невідомий автомобіль збив двох 17-річних хлопців. Співробітники ВДАІ затримали мешканця Снятина Івано-Франківської області, який керував "Москвичем".

А у селі Ропча "Москвич", за кермом якого перебував місцевий мешканець, зіткнувся з підводою. 53-річна пасажирка підводи отримала перелом передпліччя, а 27-річний пасажир автомобіля – черепно-мозкову травму.

Перевірив пістолет

на власній долоні

Напередодні та під час свят безвісти зникли декілька осіб. Так, 50-річний мешканець вулиці Південно-Кільцевої пішов з дому 31 грудня і не повернувся, 54-річний мешканець провулка Карбулицького зник ще 30 грудня, а 30-річний мешканець вулиці Комарова також пішов з дому 31 грудня і не повернувся.

У селі Чудей Сторожинецького району під час святкувань другого січня раптово померла 25-річна жінка.

За святкові дні зареєстровано один випадок згвалтування та травму від необережного поводження зі зброєю. Вісімнадцятирічна мешканка одного із сіл Кіцманського району заявила, що першого січня її намагався згвалтувати 28-річний чоловік. А 36-річний мешканець вулиці Пирятинської обласного центру пошкодив долоню під час необережного поводження з пістолетом, що стріляє гумовими кулями. Пістолет у чоловіка до з’ясування обставин вилучено.

Жертвою грабіжників став 18-річний чернівчанин о третій годині ночі першого січня. Біля центрального входу до готелю "Турист" з його шиї невідомі зірвали золотий ланцюжок. За підозрою у скоєному міліція затримала трьох 17-річних мешканців вулиці Комарова.

Під час пожеж, які сталися другого січня, загинули дві пенсіонерки. У Ванчиківцях Новоселицького району від пожежі, яка виникла через пічку, отруїлася чадним газом 69-річна жінка. А у Романківцях Сокирянського району через несправну електричну пічку отруїлася чадним газом 70-річна пенсіонерка.

Розбив Діда Мороза

Окремі буковинці почали "святкувати" ще до настання Нового року. Так, вранці, 30 грудня в Кельменцях, неподалік від проїжджої частини, дороги знайшли труп 35-річного місцевого мешканця з колото-різаною раною шиї. Правоохоронці за підозрою у скоєнні злочину затримали 41-річного знайомого потерпілого. Як з’ясували співробітники міліції, чоловіки разом розпивали спиртне в одному із барів до третьої години ночі, а коли поверталися додому, посварилися. Сварка переросла у бійку, під час якої старший з чоловіків вирвав з паркана дошку і почав нею доводити свою "правоту". Цвяхи, що були у дошці, після чергового удару потрапили потерпілому в сонну артерію, і чоловік помер. Порушено кримінальну справу за статтею 115 – навмисне вбивство.

Співробітники окремої роти патрульно-постової служби міліції затримали 50-річного чернівчанина, який викрав гірлянди з ялинки біля приміщення облдержадміністрації та обласної ради на вулиці Грушевського.

А працівники слідчо-оперативної групи Шевченківського райвідділу міліції за "гарячими" слідами затримали 21-річного мешканця села Коровія Глибоцького району, який в одному з барів обласного центру пошкодив статуетку Діда Мороза вартістю 2000 гривень.

Також перший день нового року приніс небезпечну знахідку. У Недобоївцях Хотинського району у своєму господарстві місцевий мешканець виявив снаряд часів Другої світової війни. 
Редактор: admin
6-01-2005, 22:30
Коментарів 0 Переглядів 2 636

Теги -

Військовик Іван Ротар, повертаючись з Італії, заплатив прикордонникам, щоб піти воювати за Україну.

Співробітники поліції закликають небайдужих громадян допомогти у пошуках хлопця
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До майстеркласу долучилися заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.