RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

пауерліфтинг

Допінг-скандал зробив Применчук чемпіонкою світу

Допінг-проба цьогорічної чемпіонки світу з пауерліфтингу у категорії до 60 кг росіянки Марії Рева, як повідомив Ігор Ясенецький, дала позитивний результат. Прикрий для Росії допінговий скандал приніс нові успіхи буковинському спорту, оскільки у цій номінації на чемпіонаті світу змагалися одразу дві "спартаківки" з Чернівців. Тетяна Применчук (тренер Володимир Крушельницький) тепер обміняє срібну на золоту медаль у жимі лежачи, а юна Мар’яна Плаксива (Ігор та Наталя Ясенецькі) отримає "бронзу" у становій тязі та два "срібла" замість бронзових нагород у присіданні та за сумою. n


ветеранський спорт

Синицький – третій на Всесвітніх іграх

Єдиний серед буковинців учасник Всесвітніх ігор ветеранів спорту, які відбулися в Едмонтоні (Канада), тренер ВК "Будівельник-Динамо" Серафим Синицький у складі волейбольної збірної став бронзовим призером у категорії понад 60 років. Перші два місця тут посіли США та Росія. 


Наші ветерани – найсильніші

Загальнокомандну перемогу у своїй третій групі на І Все- українських спортивних іграх серед ветеранів, згідно із офіційно затвердженими підсумками, відсвяткували представники Буковини. На рахунку наших земляків 1566 очок. Результативно виступили волейболісти (чоловіки, 3 місце), велосипедисти, легкоатлети, орієнтувальники та плавці.

Цікаво, що Чернівецька область випередила і 7 з 8-ми команд другої групи (за винятком черкащан – 1596) і навіть дві з 10 областей першої групи (Львівську та Київську).

До програми ігор входять також баскетбол, важка атлетика, веслування академічне, настільний теніс, скелелазання та футбол.

В індивідуальному заліку найвдаліше виступив невтомний чернівецький ветеран-легкоатлет Євген Гешко, в активі якого дві золоті медалі та ветеранський рекорд України (загалом, 59-й!). Викладач спецшколи №3 виграв потрійний стрибок (10,87 м, рекорд України) та стрибки у довжину (5,03 м). В легкій атлетиці призерами стали і директор Хотинської ДЮСШ Сергій Мельницький (2-е місце в метанні молота) та його земляк –лікар Анатолій Власов (3-є місце у метанні диска). 


футбол

Буряка звільнили, наступний – Блохін?

Нічия київського "Динамо" у домашньому поєдинку з "Іллічівцем", другий тайм якого через зливу догравали наступного дня, стала останньою краплею, яка переповнила чашу терпіння президента столичного клубу Ігоря Суркіса. У вівторок він звільнив з посади головного тренера Леоніда Буряка. За словами Суркіса-молодшого, це лише перша із масштабних змін у клубі:

– Щоби виправити ситуацію, керівництво клубу має намір провести масштабні зміни. Першим кроком у цьому напрямку стане запрошення на посаду головного тренера авторитетного й висококваліфікованого (не виключено – іноземного) фахівця. Пошуки такого тренера вже тривають, і розглядаються кандидатури.

Дехто називає найбільш ймовірною кандидатуру керманича збірної України Олега Блохіна. Хоча Григорій Суркіс свого часу зазначав, що практика одночасного очолювання клубу та збірної, яку він підтримував за часів Лобановського, була помилкою.

Наразі обов’язки головного тренера "Динамо" виконуватиме Анатолій Дем’яненко, який входить до тренерського штабу команди з 1993 року. 


Чемпіонат України (вища ліга). 5 тур. "Металург" Д – "Металіст" – 3:1, "Чорноморець" – "Ворскла-Нафтогаз" – 1:2, "Динамо" – "Іллічівець" – 1:1 (Юссуф, 70 – Грибанов, 45+2), "Волинь" – "Закарпаття" – 3:1, "Дніпро" – "Сталь" – 0:1, ФК "Харків" – "Арсенал" K – 3:1, "Кривбас" – "Металург" З. – 1:0, "Таврія" – "Шахтар" – 0:3.

I В Н П М О

1. "Шахтар" 5 5 0 0 10:2 15

2. "Металіст" 5 4 0 1 7:3 12

3. "Динамо" 5 3 2 0 10:3 11

4. "Волинь" 5 3 1 1 8:5 10

5. "Чорноморець" 5 3 1 1 6:3 10

6. "Металург" Д. 5 2 3 0 9:2 9

7. "Харків" 5 2 1 2 13:10 7

8. "Кривбас" 5 2 1 2 4:3 7

9. "Таврія" 5 2 0 3 5:9 6

10. "Ворскла" 5 1 2 2 5:6 5

11. "Іллічівець" 5 1 2 2 4:6 5

12. "Арсенал" 5 1 1 3 4:8 4

13. "Сталь" 5 1 1 3 3:12 4

14. "Дніпро" 5 1 0 4 4:7 3

15. "Закарпаття" 5 0 2 3 2:7 2

16. "Металург" З. 5 0 1 4 4:12 1

Редактор: admin
11-08-2005, 19:46
Коментарів 0 Переглядів 1 880

Теги -

Військовик Іван Ротар, повертаючись з Італії, заплатив прикордонникам, щоб піти воювати за Україну.

Співробітники поліції закликають небайдужих громадян допомогти у пошуках хлопця
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До майстеркласу долучилися заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.