Яблука помийте, почистіть від шкірки, виріжте серцевину, наріжте скибочками. На кожен шматочок печінки покладіть по шматочку яблука і шпику, акуратно згорніть і зав’яжіть ниткою або заколіть зубочисткою. Розтопіть на пательні вершкове масло і обсмажте на ньому рулети. Потім перекладіть рулети до каструлі, додайте бульйон, смажену цибулю і тушкуйте, накривши покришкою, 20 хвилин. Додайте спеції і доведіть до готовності.
Дістаньте рулети, а до соусу, в якому вони тушкувалися, додайте сметану. Зніміть з рулетів нитки, викладіть на тарілки, полийте соусом. Подавайте з вареною картоплею і свіжою зеленню.
Родзинка рецепта: щоби яловича печінка була м’якою, перед смаженням потримайте її трохи у молоці.