Пити не варто червоні вина. Можна випивати не більше двох келихів шампанського.
Корисно: влаштовувати погодинну дієту, їсти рибу, але не консерви. З молочних продуктів – твердий і домашній сири, з фруктів – банани, родзинки. А також обліпиху, калину, чорниці, мигдаль і фісташки.
Телець. Його принцип – що більше страв на столі, то краще. Тому йому треба дотримуватися міри у їжі, пам’ятати, що смачне не завжди корисне. Його організм потребує фруктів: апельсинів, лимонів, яблук, слив, груш. Треба вживати більше салатів із моркви та капусти.
Пити алкоголь обережно, але дозволяється дегустувати вина з насиченим смаком.
Корисно: супи, риба, яловичина, горох, фенхель, шпинат, буряк, цвітна капуста, помідори, авокадо, банани, вишня, персики, хурма, айва, малина, петрушка. До чаю додавати настій з брусниці, ромашки.
Близнюки. Експериментатори, обожнюють страви різних національних кухонь: узбецький плов, італійську піцу, угорський гуляш. З раціону не варто виключати яйця, сир, горіхи. Іноді можна потішити себе гострими стравами.
Пити легкі, прохолодні вина, мускати.
Корисно: цвітна капуста, селера, боби, м’ясо, баклажани, груші, оливки, абрикоси, гранат.
(продовження у наступних випусках "Порадника")