Кулінарні хитрощі

---
2 491
0
- Якщо змочити манну крупу холодною водою, а потім залити окропом чи гарячим молоком, вона не утворюватиме грудочок.
- Під час варіння рису не додавайте цукор – рис від цього твердне.
- Кілька краплин олії, доданих до квасолі під час варіння, зроблять її м’якшою.
- М’яке та липке тісто можна розкатати, якщо накрити його пергаментним папером.
- Ще один спосіб розкатати таке тісто – зробити це пляшкою, у яку налито холодної води.
- Хлібні дріжджі дуже добре зберігаються, якщо їх засипати борошном або сіллю.
- Дріжджове тісто підійматиметься рівномірно, якщо у нього увіткнути кілька трубочок макаронів.
- Якщо ви печете піцу чи інший плаский пиріг, не розкатуйте тісто на всю площу форми, а залишіть невеличкі проміжки до бортиків. Так тісто краще пропечеться.
- Якщо ви печете пиріг з фруктами, а особливо з ягодами, то спершу треба посипати тісто білими сухарями. Сухарі вберуть зайвий сік, що виділятиметься за високої температури, тож тісто не намокне і не підгорить.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.