Пломбір — це класичний вид морозива, який запам'ятовується своєю ніжною, кремовою текстурою та багатим, насиченим смаком. Крім цього, завдяки високій жирності, він тане повільніше, ніж інші види морозива.
Про те, як готувати молочний пломбір в домашніх умовах, розповідає Лілія Цвіт в YouTube-канал.
Що потрібно для домашнього пломбіра
Для того, щоб приготувати цей неймовірно смачний десерт дитинства, потрібні такі інгредієнти:
яєчні жовтки - 3 шт.; жирні вершки (або сметана) - 200 г; молоко - 100 мл; цукор - 60 г; ванільний цукор - 16 г. Як готувати пломбір швидко Хоча пломбіру треба певний час, щоб застигнути, готувати його неймовірно просто.
Спочатку приготуйте заварну основу: в каструлю вилийте жовтки, додайте цукор звичайний і ванільний — і збивайте міксером на високих оборотах до пишної світлої маси.
Додайте охолоджені молоко і вершки, перемішайте суміш та поставте на невеликий вогонь. Підігрійте майбутнє морозиво, постійно помішуючи - воно стане густішим.
Після цього зніміть каструлю з вогню, помістіть у посуд з холодною водою (це пришвидшить охолодження). Під час цього збийте охолоджені вершки або сметану міксером до пишної маси.
Додайте заварну основу і збийте міксером до однорідності. Після цього поставте морозиво в морозилку до застигання - і можна пригощатися!
Добігає кінця 2024 рік. Когось він потішив, інших засмутив, але більшість із нас він тримав у напрузі, випробовував на стійкість, давав приводи ставати сильнішими.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.
Співпраця з агенцією нерухомості допоможе уникнути ризиків та швидко знайти ідеальне житло. Звертайтеся до професіоналів, щоб перетворити пошук нерухомості на легкий і приємний процес.
Голосування чернівчан лише підкреслює позитивний імідж автосалону та доводить, що справді American Wheels виправдовує довіру та розвиває автомобільну сферу в Україні.