RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Коли у магазинах і на прилавках починають з'являтися ніжні молоді кабачки, не проґавте можливості приготувати із них дуже смачну закуску. Готуються смажені кабачки швидко і з використанням простих складників.

Інгредієнти:

кабачки молоді - 3 шт.
сіль
борошно - 150 г
часник - 2-3 чубчики
кріп
майонез або сметана або натуральний йогурт
чорний мелений перець
духмяний мелений перець
оливкова олія



Приготування:

Молоді кабачки помийте на наріжте скибками завтовшки приблизно 1 сантиметр.

Посоліть кабачки та залиште на 15-20 хвилин. За цей час із них стече рідина - злийте її.

У окремій тарілці змішайте борошно та такі спеції за смаком: сіль, чорний мелений перець, духмяний мелений перець. За бажанням можна додати інші улюблені сушені трави.

Пательню розігрійте, налийте на неї оливкову олію та теж трохи прогрійте. Прикрутіть вогонь до мінімуму.

Тепер час смажити кабачки: для цього кожну скибочку кабачка обваляйте у борошні зі спеціями та обсмажте на пательні до золотистого стану.

Підсмажені кабачки перекладіть на паперовий рушник, щоб той увібрав зайву олію.

У окремій тарілці змішайте нарізаний мілко кріп, часник та майонез (майонез можна замінити натуральним йогуртом або сметаною). Подавайте кабачки із цим соусом.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
25-06-2023, 00:56
Коментарів 0 Переглядів 907

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Небезпечна радикалізація. Блог Ярослава Волощука
Чи то спека та відсутність опадів, чи містична активізація зірок, але нерви в людей здають без вагомих на те причин.