RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |



Весна 2023 року стане вирішальною у війні Росії проти України. Якщо держава-агресор не досягне поставлених цілей упродовж наступних трьох місяців, вона не зможе продовжувати агресивну війну.

Такий прогноз зробив очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю USA Today, пише Обозрєватель.

Ресурси Росії вичерпуються, російська економіка та промисловість не зможуть компенсувати втрати людських ресурсів, озброєнь та техніки.

"Росія витратила величезну кількість людських ресурсів, озброєння та матеріалів. Її економіка та виробництво не в змозі покрити ці втрати. Вона змінила свій військовий ланцюг командування. Якщо російські військові не досягнуть своїх цілей цієї весни, у Росії закінчаться її інструменти війни", – наголосив очільник військової розвідки України.

На думку Буданова, вирішальна битва між Росією та Україною відбудеться саме цієї весни – і вона визначить результати війни. Видання зазначає, що керівник ГУР ніяк не аргументував свої висновки. Однак його оцінка збігається з позицією низки незалежних західних аналітиків, які наголошують: Росії бракує боєприпасів, військових запасів та достатньої кількості кваліфікованих, організованих та мотивованих солдатів, аби впевнено прорвати українську оборону на сході України.

"Росія втратила близько половини своїх танків, інтенсивність її артилерійського вогню знизилася, вона не має продуктивної бази, щоб виробляти достатньо нового обладнання. І виробництво озброєнь ускладнене санкціями", – процитувало видання оцінку професора стратегічних досліджень безпеки Університету Сент-Ендрюс Філіпса О'Браєна.

Буданов спростував побоювання, що поставки важкого озброєння в Україну можуть втягнути Захід у пряме воєнне протистояння з Росією.

"Я застосовую іншу логіку, коли дивлюся на це питання. Цей конфлікт вже перетворився на екзистенціальну війну між Росією та Заходом. Так, Захід не бере участі в цій війні зі своїми військовими. Але вони надають нам зброю, щоб ми могли використовувати їх у боротьбі. Це означає, що перемога України над Росією стане спільною перемогою. Якщо ж Україна зазнає поразки – що малоймовірно – поразки зазнає й уся західна цивілізація", – зауважив Буданов.
5-03-2023, 20:00
Коментарів 6 Переглядів 1 429

Теги -
Hаписав: Прокоп, Коментарів: 0, Новин: 0, 5 березня 2023 21:19
В новині:
годувати лохів брехнею, єдине що може цей вояка-хуяка

Hаписав: Ermina, Коментарів: 0, Новин: 0, 5 березня 2023 21:27
В новині:
А хто хоче заільнитись з лав ЗСУ, хай закатає губу... А хто хоче укласти шлюб, спочатку завітайте до ТЦК... https://youtu.be/KlPAwt7W-dY

Hаписав: Куніс, Коментарів: 0, Новин: 0, 5 березня 2023 22:34
В новині:
Нам уже набридла постійна брехня. Ці шакали нічим не кращі за руських свиней. Уже був один такий лох що говорив 2 чи 3 недільки максимум місяць. Курво уже більше року ми звільняєм тих хто нас бандерами називає і навіть не сприймає нашу мову за мову. Досить срати нам у голову, ідіоти владні!!!

Hаписав: Валико, Коментарів: 0, Новин: 0, 5 березня 2023 22:56
В новині:
плювати що військовий стан мав оголошуватись лише раз. далі або стан війни або відміняй все нах.. у нас був пахан, але щоб бидло керувало країною, це Беня перестарався

Hаписав: ferks, Коментарів: 0, Новин: 0, 5 березня 2023 23:06
В новині:
Никогда столько не лгут, как во время войны, после охоты и до выборов.

Hаписав: котя, Коментарів: 0, Новин: 0, 5 березня 2023 23:37
В новині:
епа https://youtube.com/shorts/v5TFRrTwZ84?feature=share


Бригада під його командуванням отримала до бойового прапора стрічку “Буковинська”.

Пам'ять про Сергія Скворцова увіковічили на фасаді школи, де він колись навчався

На захід прийшли військові, поліцейські та чернівчани
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Сьогодні, 1 жовтня, відомому чернівчанинові виповнилося би 60 років


Не такий Трамп страшний, як його малюють. Блог Ярослава Волощука
Останній візит нашого президента до США приніс як багато здобутків так і чимало хвилювань.
На «Червоній руті» вперше прозвучав гімн України. Блог Надії Будної
35 років тому, 17-24 вересня 1989-го, в Чернівцях відбувся перший фестиваль "Червона рута"
ВІДЕО Переглянути все відео

Перевірку влаштували закладам громадського харчування та комунальним установам

Про роботу цієї молодої, активної і прогресивної команди фахівців, яка орієнтується лише на успішний результат для вас і вашого бізнесу, розповідають засновники мережі компаній Бюро перекладів і локалізації Lingvo Team Євгеній і Аліса ЄРЬОМІНИ.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Збираєтеся укласти договір страхування? Це важливе рішення, яке потребує ретельної підготовки. Маємо кілька простих та ефективних порад, які допоможуть вам краще зорієнтуватися у виборі страхових продуктів і послуг.