У Чернівцях при Церкві Різдва Богородиці УГКЦ від початку війни буковинці закрили близько 15 тисяч банок тушкованки різних видів.
Кореспондент molbuk.ua бачив, як парафіяни готують тушкованку для бійців ЗСУ. Під час нашого візиту, буковинці саме закривали тушкованки із риби.
За словами пані Люби, яка керує процесом, від початку війни їм завозять із кіцманських ставків товстолобика.
Виготовляють тушкованки на кухні Чернівецького професійного ліцею залізничного транспорту. Кухня велика, має кілька кімнат. В одній готують консерви, в другій фасують в банки м’ясо.
Людей працює багато. Коли привозять свиней чи індиків, то працює людей близько 20, а от коли рибу, то й 40, адже це важче.
Зараз волонтерам бракує коштів на закупівлю м'яса. Волонтери просять буковинців допомогти.
4731219641238989 – Дрогомерецький В.В, староста храму.
Минулого тижня їхала на рідну Кельменеччину. Цей край завжди славився родючими садами та працьовитими людьми, які ці сади обробляють. Та цієї поїздки я жахнулася…
Не так давно в самому серці Чернівців відчинив двері сучасний Центр естетичної медицини “KARDI’“, де буковинці й гості міста можуть скористатися цілим спектром доглядових процедур і отримати якісне лікування. Які ж послуги там можна отримати і чим особливий заклад — далі.
Розвиток охоронної компанії "ТИГР": про важливість професійного розвитку співробітників, інвестиції в сучасні технології та нашу місію – забезпечити найвищий рівень безпеки для кожного клієнта.