RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Уже наступних вихідних Чернівці відзначатимуть День міста. Як святкуватиме кожна сім’я чи компанія нам не відомо, але точно знаємо, що в кафе та ресторанах буде справжній аншлаг. Щоб потім не бігати із закладу в заклад та не шукати вільного столика хоч десь, ми підготували для вас підбірку місць, де можна смачно поїсти та гарно провести час в приємній атмосфері. А забронювавши попередньо столик або хоча б визначившись напередодні, куди підете, ви позбавите себе від зайвих клопотів та неприємних несподіванок.



"Львівські круасани" – легкий хруст і дивовижний аромат


Прохолодна погода та осінній настрій повністю заполонили ваше життя? Не піддавайтеся хандрі, а відганяйте її гарячими напоями та свіжими круасанами. Так, хрустку французьку випічку можна знайти і в Чернівцях! Де? Звичайно ж, у кав’ярні-пекарні "Львівські круасани".



Тут вам запропонують не просто слойоні булочки, а понад тридцять видів фірмових круасанів, спечених з листкового тіста за особливим рецептом. І повірте, кожен знайде собі смак до душі.

Якщо ви любите розпочинати ранок із солодкої випічки, то ще перед роботою чи заняттями можете поласувати апельсиновими, малиновими, ванільними, кремовими круасанами, адже заклад працює із восьмої ранку.

Але це ще не всі особливості "Львівських круасанів". Тут переконують, що випічка годиться не лише для десерту. Круасани з куркою, сиром, тунцем, лососем, телятиною чи овочами можуть стати повноцінним обідом чи вечерею. Чому б не спробувати? А на додачу – візьміть чашку ароматної кави чи гарячого фірмового чаю!

Ну і куди без унікальної пропозиції кав’ярні-пекарні – ви можете зібрати самостійно зібрати круасан з інгредієнтів, які смакують вам найкраще.

З випічкою із "Львівських круасанів" осінь буде затишнішою!



У "Чорних вівцях" – унікальне та смачне "крафтове" пиво!


Якщо ви любите хмільне, то точно знаєте, що смачнішого пива за крафтове не існує. Воно не продається в звичайних магазинах та знайти його вкрай складно, адже виготовляється такий продукт пивоваром вручну та в невеликих об’ємах. Якщо подекуди його пошуки нагадують квест, то в Чернівцях такий продукт для справжніх поціновувачів справжнього пива є! Знайти його гурмани можуть у магазині "крафтового пива" із оригінальною назвою "Чорні вівці".



Асортимент, який тут пропонують – унікальний. І, що важливо, це пиво зварене в українських броварнях та в невеликих об’ємах. Воно без будь-яких домішок і лише з натуральних складників! Усі сорти пива, які пропонують у "Чорних вівцях", обрані особисто власником. Тут можна скуштувати й легкотілий німецький пілснер, і зварене у бельгійському стилі пшеничне пиво, й кокосовий мілк стаут, гірчинка якого перетворюється у солодкий післясмак, і ель. Дібрати собі пиво до смаку зможе кожен. Навіть дуже вибагливий покупець. Адже тут знайдеться навіть пиво зі смаком червоного буряка та перцю чилі! Вражає, правда?

Загалом у "Чорних вівцях" представлені сто сортів пива: і на розлив, і в скляних пляшках. Також пиво продають на виніс – у паперових стаканах. До напою у закладі можна придбати натуральні грінки, чіпси, сирні вафлі. Також є м’ясні закуски чернівецького виробництва.

А ще у "Чорних вівцях" можна купити цікаві сувеніри – модний та екологічний шопер, келихи для пива і навіть шкарпетки.



Крамниця-кав’ярня "ГаннаШпет" – ароматна кава, запашна випічка та унікальна пряна слива


"ГаннаШпет – це твоя ароматна кава в компанії "Пряної сливи". Так-так, саме сливи, достиглої, соковитої, ароматної, такої витонченої та делікатної!



Хто вона, та ГаннаШпет? Вона – сливка, яку ми вміло використовуємо в десертах та маринуємо в прянощах! Та не тільки сливою однією, ми здивуємо вас ще й авторськими десертами, новими смаками та забутими старими, адже готуємо з любов'ю і використовуємо тільки якісні та натуральні інгредієнти!

А якщо ми вже полонили вас своїми десертами, приходьте до крамниці, за тим крамом, з якого обов'язково приготуєте щось неперевершене та смачне! На полицях крамниці все є – і необхідний інвентар, і якісні інгредієнти, і книги відомих та натхненних шефів, які вам стануть у пригоді.

Пам'ятайте, ми привітно зустрічаємо, дивуємо акціями та знижками, і не тільки.....

Ваша ГаннаШпет




Траторія Gorno – смачні страви з печі та мангалу


Хочете гарно провести час в центрі міста? Щоб, окрім смачної їжі, насолодитися ще й приємною атмосферою та, наприклад, розслабитися за кальяном? Тоді траторія Gorno на вулиці О. Кобилянської чекає на вас! Завітавши у заклад, ви переконаєтеся, що за високий рівень обслуговування не потрібно платити захмарні кошти, адже тут клієнтам пропонують якість за доступними цінами.



У траторії досконало переплетені кращі традиції української та італійської домашніх кухонь. Серед позицій меню ви знайдете і перші страви (борщ, сирний або грибний крем-супи), і цікаві салати, і традиційні буковинські домашні страви, і пасти, і гарніри, і закуски, і шашлик, і стейки, і ніжні десерти, і, звісно, кілька видів справжньої італійської піци. Окремої уваги заслуговує рибне меню – тут можна скуштувати справжнього дністрового сома, судака і коропа.

Родзинка закладу в тому, що смак кожної з цих страв не зрівняється зі схожими за назвою позиціями в інших ресторанах, а все тому, що в траторії Gorno усі страви готуються на відкритому вогні в печі та на мангалі. Завдяки цьому вони мають особливий вишуканий смак та неймовірний аромат.

Але не лише смачні страви манять гостей. У траторії Gorno ви можете насолодитися одними із найкрутіших кальянів у місті. Великий вибір смаків, секретні інгредієнти та соковиті знижки так і притягують молодь. А ще, скажемо по-секрету, бармени траторії Gorno просто зводять із розуму неймовірними коктейлями. Хочете розслабитися? Тепер ви знаєте, де це можна зробити!



Кафе "Ефес" – піде та інші страви східної та європейської кухонь


Коли буденність вимотує,а життя здається нудним, хочеться додати нових та гострих відчуттів. А що краще за східні мотиви може збадьорити та розслабити? Звісно, поринати у чужі традиції – не варіант, а от спробувати страви інших народів можна. Унікальним місцем, де вдало поєднується європейська, українська та турецька кухня є кафе "Ефес".



Це колоритне місце на центральній вулиці Чернівців завжди збирає любителів смачно поїсти. А от дотримання принципів східної гостинності забезпечить хороший відпочинок в доброзичливій атмосфері.

Гордістю закладу є традиційні страви турецької кухні. Тут готують і гівеч, і канат, і ефес, і сач кавурма, і кьофте, і, звісно ж, відому каву та чай по-турецьки. Якщо вам ці позиції є досі не відомими, вам неодмінно варто їх спробувати.

Та це не всі унікальні пропозиції шеф-кухаря. В "Ефесі" подають справжню турецьку піцу піде. Так, у Чернівцях готують піцу не лише за класичним італійським рецептом та адаптовують його до української кухні, а й пропонують турецький варіант страви. Насичений та виражений смак, ситність, багатство начинки та неймовірно ніжне тісто – те, за що піде так полюбилася чернівчанам.

Тому якщо ви вкотре думатимете, куди ж піти пообідати чи повечеряти, не гайте часу – вирушайте в кафе "Ефес". Вам там завжди будуть раді!



RAKI HOUSE – перша раковарня Чернівців


Набридли звичайні страви? Хочеться чогось незвичного? А як щодо раків? У RAKI HOUSE на вас чекає особливе меню – такого ви ще не смакували. Морепродукти, м'ясо, гарніри та десерти – те, чим вражає цей заклад. Ви можете скуштувати мідії і рапани чотирьох видів приготування, або ж фірмову страву – смажені раки під імбирно-часниковим соусом. Кожна позиція тут ретельно пророблена шефом зі столиці України. Для того, щоб винайти ідеальне поєднання смаків, кухар закладу витратив 120 кг раків на експерименти! Та нічого в порівнянні із задоволенням відвідувачів.



У ексклюзивному пабі #RAKIHOUSE під оригінальною подачею їжі та напоїв приховано таємниці. Окрім секретних технологій приготування, усі продукти мають бути надсвіжими – їх оновлюють щоденно. Персонал закладу допоможе підібрати розмір M, L чи XL, але не кофтини, а раків. Якщо ж ви не встигли забронювати столик у пабі – не біда, раків можна замовити до себе в будь-яке місце: додому, на дачу, пікнік, банкет, у сауну – лише назвіть адресу й отримайте свою вибухову порцію (0,5 – 4 кг) смаку та користі від RAKI HOUSE.

До речі, ви знали, що ракове м'ясо сприятливо впливає на стан нашого здоров'я. У ньому міститься велика кількість легкозасвоюваного білка та мінімум жирів, майже всі необхідні організму вітаміни та мікроелементи. Раків рекомендують вживати для зміцнення імунітету, загального тонусу та покращення обміну речовин, профілактики захворювань судин, серця і печінки, відновлення після хвороб і операцій. У RAKI HOUSE пам'ятають про ці властивості, тому й готують страви так, щоб зберегти їх.

Не відмовляйте собі в насолоді витонченими смаками небуденних делікатесів. Завітайте чи замовляйте раки та інші морепродукти з собою у #RAKIHOUSE!

Редактор: Марія Фернюк
24-09-2021, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 10 376

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!