додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Лікувально-діагностичний оздоровчий центр «Вісник здоров’я»

Що таке біорезонансне тестування?
Завдяки йому можна навіть запобігти майбутнім захворюванням
"У мого сина підозрюють глисти й направили на біорезонансне тестування. Що це таке? І що за допомогою такого дослідження можна виявити?". Оксана, чернівчанка.
– Біорезонансне тестування – нині одна з найкращих діагностик, – говорить Ольга Якубовська, директор медичного центру "Вісник здоров'я". – Таке обстеження можна здійснювати людям віком від 2 років й до глибокої старості. Протипоказань воно не має. Оптимально таке тестування підходить, коли потрібно обстежити дитину на гельмінти. Сама процедура в такому разі може тривати до 20 хвилин. Ця діагностика складна, системна, але дає дуже багато інформації. Завдяки їй можна визначити схильність до захворювань.
Біорезонансне тестування дозволяє
■ Визначити стан практично всіх органів і систем: судин головного мозку, лор-органів, щитовидної, підшлункової залоз, бронхів, легень, серця, артерій, вен, шлунково-кишкового тракту, печінки, жовчного міхура, селезінки, крові, нирок, ендокринної, нервової систем, статевих органів, хребта, суглобів, рівня імунітету тощо.
■ Визначити збудників хвороб: гельмінтів, бактерій, грибків, простіших, плазм.
■ Кваліфікованому лікарю-діагносту керуватися значною кількістю інформації про стан практично всіх органів і систем. Це дає змогу правильно поставити діагноз, знайти причину хвороби.
■ Здійснювати ранню діагностику, медичне прогнозування (визначити схильність до хвороб, які не мають вираженої симптоматики), профілактику.
■ Використовувати індивідуальний підхід до лікування: визначати ефективність призначених ліків щодо кожного пацієнта, здійснювати індивідуальний підбір лікарських засобів.
Вартість – 250 грн. Тривалість – 60 хв.
Обстеження на наявність гельмінтів (глистів) – 90 грн.

Перед обстеженням
За добу не вживайте спиртне, добре виспіться. Зранку не пийте кави, міцного чаю. За 2 години не їжте, не пийте. Не вживайте їжу, яка важко перетравлюється. Бажано не вживати ліки.

Детальнішу інформацію дізнавайтеся за адресою: м. Чернівці, вул. Університетська, 38 (біля міської стоматполіклініки)
Тел.: (050) 673-43-21, (067) 373-01-21
0 3 215
25-07-2014, 21:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Блогерка Оля Борачкова поділилася рецептом смачної лимонної паски

Всі рецепти ...
• Теги