RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Ведуча Ольга Фреймут у Чернівцях їла салат з вугрем


Популярна телеведуча "Нового каналу" Ольга Фреймут із знімальною групою програми "Ревізор" перевіряла якість обслуговування і чистоту в ресторанах Чернівців. Зокрема, учора, 8 квітня вона побувала в ресторані "Сорбонна".

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив власник ресторану, депутат міської ради Анатолій ЧЕСАНОВ.

- У неділю, приблизно о 23.00 до нашого закладу зайшла дівчина. Замовила найдорожчий салат з вугрем – за 120 гривень. Через десять хвилин їй принесли замовлення. Тоді до неї налетів натовп операторів. Виявилося, що це – знімальна група програми "Ревізор", - каже А. Чесанов. - Ведуча спитала, чому так швидко їй принесли салат. Працівники закладу відповіли: "А скільки його можна готувати?". "А в київських ресторанах такий салат готують півгодини", - сказала Ольга Фреймут. Пізніше ведуча почала скаржитись на те, що 120 гривень за цю страву в Чернівцях – це дуже дорого. Проте, пізніше ми перевірили, що аналогічне замовлення у ресторанах Києва коштує 250 гривень, а у Львові – 200.

Анатолій Чесанов каже, що Ольга Фреймут перевіряла чистоту в туалетах ресторану, та "придертися" не змогла ні до чого.

- Вона одягнула білі рукавички, лазила по туалетах. Врешті здивувалася тим, що в ресторані так чисто. Але пізніше сказала, що їй дуже не сподобався дизайн нашого закладу. "У вас дуже лячно", - скаржилась вона. Та опісля зйомок вся знімальна група передачі стала фотографуватися в ресторані. Наші працівники спитали їх: "А фотографуватися тут вам не лячно?". На що Фреймут відповіла: "Та ні, це фото на згадку!", - додав А. Чесанов.

Власник ресторану має підозри, що перевіряти "Сорбонну" знімальну групу програми "Ревізор" попросили конкуренти. Хто саме – Чесанов не сказав.

- Можливо, ми комусь "перейшли" дорогу і конкуренти вирішили запросити до нас телевізійників, - каже власник ресторану.
Редактор: Микола Кобилюк
9-04-2012, 20:20
Коментарів 0 Переглядів 12 143

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

Військовий загинув на Донеччині під час виконання бойових завдань
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Через теплу погоду тюльпани розквітли майже на 20 днів раніше


Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
Бандити стріляють у бандитів. Блог Ярослава Волощука
Нещодавній теракт у підмосков’ї здається став певною несподіванкою для головного терориста планети - путлера.
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.