RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Ніколи не бачив доньку": більше 20 людей з Буковини звернулися до передачі "Жди меня"

Понад 20 людей із Чернівців та області цього тижня взяли участь у зйомці передачі "Жди меня".

Буковинець Ігор Мельник шукає свою доньку. Чоловікові 53 роки, і каже, що найбільше у своєму житті любить Алісу – свою дитину від першого шлюбу, яку ніколи навіть не бачив. Дівчинка народилася у 1993 році. Батько її не встиг навіть побачити, бо матір втекла до іншого.
"Ніколи не бачив доньку": більше 20 людей з Буковини звернулися до передачі "Жди меня"
"Ніколи не бачив доньку": більше 20 людей з Буковини звернулися до передачі "Жди меня"
"Ніколи не бачив доньку": більше 20 людей з Буковини звернулися до передачі "Жди меня"


– Дружину звали Олександрою. Ми познайомилися ще у студентські роки, дуже швидко вирішили одружитися. Незабаром дізналися, що у нас буде дитинка. Мені тоді здалося, що нашому щастю немає меж. Я навіть не хотів знати: дівчинка то чи хлопчик. У нас були ідеальні стосунки, не сварилися ніколи. Проте я помічав, що жінка часто приходить після роботи додому пізно, не хотіла зі мною говорити, наче щось приховувала. Потім я дізнався, що у неї роман з моїм другом, та пробачив, адже не хотів, щоб дитина росла без тата. Після того вони перестали спілкуватися. У нас все налагодилося, ми купили більший будинок, мав хороші пропозиції роботи. Дружина постійно повторювала, що у нас буде хлопчик Богдан, а я вибрав ім’я дівчинці – Аліса. Коли дружина народжувала, мене не було вдома. Мобільних телефонів не було, я дізнався, що її відвезли у лікарню від сусіда. За першої ж можливості побіг до неї. Лікарі сказали почекати під дверима. Я зірвав із клубми всі квіти, які там були, і чекав. Через дві години дружина відчинила вікно своєї палати і сказала: "Ти був правий, це Аліса, а не Богдан. Пробач мені, Ігор, пробач". Мене до неї не пускали, а через кілька днів мені сказали, що її вже забрали додому. Залишила лист, де пояснила, що переїжджає з Олексієм в іншу країну. Не попрощалася,бо знала, що я їй не віддам доньку. Я їх намагався знайти, та не вийшло. Через кілька років одна жінка з нашого села, яка була на заробітках, сказала, що бачила Сашу з дівчинкою в Італії. Вони привіталися, хвилинку поговорили, і та пішла. Дівчинка дуже схожа на мене. Може, у мене навіть вже є онуки, – розповів свою історію чоловік.


"Ніколи не бачив доньку": більше 20 людей з Буковини звернулися до передачі "Жди меня"
"Ніколи не бачив доньку": більше 20 людей з Буковини звернулися до передачі "Жди меня"
"Ніколи не бачив доньку": більше 20 людей з Буковини звернулися до передачі "Жди меня"

Тетяна Січковська з Заставнівського району шукає рідну сестру, яку не бачила з 1992 року. Каже, швидше за все, сестра в Одесі.

– Боюся, може й не захоче спілкуватися. Вона на мене образилася, і ми відтоді не бачилися, – розповідає Тетяна СІЧКОВСЬКА. – Востаннє ми бачилися 1992 року. У мене тільки одна сестра – Марина, знаю, що у неї є донька Тетяна. Власне, через доньку ми і посварилися. Після того, як у сестри помер чоловік, вона хотіла поїхати кудись, а дитину планувала залишати у мене. Я тоді була дуже молода і побоялася. Люди з села вмовили мене не робити цього, мовляв "поїде і не повернеться, а ти залишишся з її дитиною". Тепер шкодую, що не забрала дівчинку до себе. Був би хоч якийсь контакт із нею. Доки були батьки живі, мені не було так сумно. Відколи померла мама, мені стало дуже прикро, що ніби є ще одна рідна людина, але я нічого про неї не знаю.

Рідну сестру, але по батьковій лінії, шукає і чернівчанка Людмила БОДНАР.

– Мені було шість років, коли я бачила її востаннє. Минуло 30 років, та я її не забула. Їй має бути 55 років, звати її Ніна. Ми сестри по татовій лінії. Вона батька знає краще, бо жила з ним. Та її мати вирішила забрати Ніну, і переїхала за кордон. У нас немає жодного спільного фото чи спогадів, які б об’єднували. Єдине, що у нас спільного, – тато і його фото.
Олег Москалюк шукає рідну сестру, яку не бачив майже 25 років. Їхня мати віддала сина з донькою до притулку, бо не мала грошей, щоб їх утримувати. Того ж року маму вбили через борги.

– Мама не могла нас прогодувати. Ми були маленькі, мені було тільки три роки. До притулку потрапили одночасно, та нас розділили. Сестру Жанну вдочерили, ймовірно, родина з Ізраїлю, проте точні дані мені не хочуть повідомляти. Намагалися власними силами шукати через соцмережі, та нічого не знайшли. Сподіваємось, що колись зустрінемося, – розповів Олег.

Подивитися ефір за участю буковинців можна буде на телеканалі "Інтер" у вересні цього року.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях знімають "Жди меня". Під час зйомок чернівчанин зустрівся із братом, якого ніколи небачив.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: diana_vataman
15-07-2017, 11:49
Коментарів 0 Переглядів 3 620


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!