Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Екс-чернівчанка, що перемогла у шоу "МастерШеф", розповіла, хто її навчив готувати

Колишня чернівчанка Асмік Гаспарян стала переможницею шостого сезону кулінарного шоу "МастерШеф", який виходив у ефір на телеканалі СТБ.

Півроку тому на кастингу в Києві судді програми "МастерШеф" відібрали сотню учасників, які потім боролися за місце в двадцятці. У фінал пройшли шестеро, а в суперфінал вийшли Асмік Гаспарян і Катерина Пєскова. Підкоривши журі своїми авторськими стравами, Асмік стала переможницею, отримавши приз 500 тисяч гривень і можливість навчатися в паризькій школі Le Cordon Bleu. До моменту, коли фінал шоу показали по телебаченню, Асмік вже встигла повернутися з Франції, пише газета "Факти".

Учасниця шоу з Києва, яку називають Королевою спецій, Асмік вважає себе українською вірменкою і пишається тим, що виросла в Чернівцях. За освітою вона фінансист, але працює майстром манікюру і вирощує спеції на власній невеличкій плантації.

Екс-чернівчанка, що перемогла у шоу "МастерШеф", розповіла, хто її навчив готувати


"Я з батьками покинула Вірменію, коли мені було вісім років. Тоді почалася війна в Нагірному Карабасі, у Вірменії стався землетрус. Мій брат хворів на астму і на літні канікули його відправили до Чернівців. Вологий клімат пішов йому на користь, і наша сім'я вирішила переїхати в Україну. У Чернівцях ми отримали посвідку на проживання, а потім стали громадянами України. Чесно кажучи, я ніколи не відчувала ностальгії за Вірменією, мабуть, була занадто мала, коли їхала з країни. Ми шануємо вірменські традиції, культуру, але я виросла в Україні і вважаю себе українкою", - розповіла Асмік.

"Напевно, пристрасть до кулінарії передалася мені від бабусі. Вона вірменка, а дідусь грузин. На нашій кухні з'єдналися дві колоритні кулінарні традиції. Вдома завжди було багато гостей, бабуся чудово готувала національні страви. Сталося так, що її паралізувало. Мені було тоді 10 років. Пам'ятаю, бабуся сідала на кухні і починала мною керувати, розповідаючи, що треба дістати з холодильника, як готувати, перчити, додавати приправи. Все контролювала, потім пробувала і говорила, що треба додати. Вона була моїм першим шеф-кухарем. Я навчилася робити голубці, сациві, далма", - розповіла переможниця шоу.

Підписуйтесь на новини "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Рейтинг:
(голосів: 1)
12-01-2017, 00:54
Коментарів 0 Переглядів 6943

Новини партнерів:
На Буковині прикордонники ліквідували канал незаконного постачання дорогих авто з Румунії
Сьогодні у Чернівцях затримали автомобіль Toyota Rav4 Hybrid, який незаконно перетнув кордон
Книга письменника з Чернівців стала претендентом на премію «Книга року ВВС-2017»
Книга Максима Дупешка "Історія, варта цілого яблуневого саду" потрапила до Довгого списку Книги року від ВВС
Популярне Коментують
• Новини
Погода, Новости, загрузка...
Loading...
Вперше у Чернівцях "Showroom Giorgio Graesan & Friends Всесвіт декору" (на правах реклами)
"Showroom Giorgio Graesan & Friends Всесвіт декору", що відкриється у Чернівцях 29 жовтня, – перший у нашому місті і унікальний досить об’ємним комплексом послуг з оздоблення та дизайну приміщень
Готуємося до холодів: 7 помічників з утеплення у Чернівцях (на правах реклами)

Пропонуємо вашій увазі пропозиції 7 помічників з утеплення у Чернівцях
Нацпарки: міфи та реальність

З 80-х років розпочалася епоха створення національних природних парків, які за своєю сутністю та територіальною структурою кардинально відрізняються від заповідників
Гаражі vs Автосервіси: кому краще довірити своє авто (на правах реклами)

Чоловіки діляться на два типи: ті, хто ремонтують машини "на гаражах", та ті, хто надає перевагу автосервісам. Що із цього краще — важко сказати на перший погляд. Тож спробуємо розібратися і дати відповідь на вічне запитання: гаражі чи автосервіси?
Ресторани Чернівців запрошують на День міста! (на правах реклами)

У ці дні на кухнях міських і приміських ресторанів, барів, кафе усе вариться, смажиться, печеться, коптиться, шкварчить, кипить, настоюється – Чернівці готуються приймати гостей.