DataLife Engine > Їжа > Чому не можна їсти перестиглі банани: можливі наслідки для організму

Чому не можна їсти перестиглі банани: можливі наслідки для організму



Сильне потемніння бананів може говорити про початок процесів гниття, вживати такі плоди небажано, повідомили дієтологи, інформує Ukr.Media.

{reklama}

Банани, що перезріли, мають властивість накопичувати надлишкову кількість цукру, вживання таких плодів дає величезне навантаження на шлунково-кишковий тракт і руйнує печінку.

Чим зріліший банан, тим більше накопичення цукрів. А це означає, що більше підвищення рівня глюкози в крові. У бананів сама по собі калорійність висока, і навіть якщо немає жодних проблем з інсуліном, з інсулінорезистентністю та схильністю до підвищення рівня цукру в крові, однаково: якщо ми не витратимо цю енергію, вона перероблятиметься у жир, попередили лікарі.

Фахівці підкреслили, що людям, які мають проблеми з рівнем глюкози в крові, варто зробити вибір на користь бананів, що злегка недозріли.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад