DataLife Engine > Новини України / Їжа > Дієтологи назвали найбільш переоцінену крупу. У свій раціон можете її не додавати

Дієтологи назвали найбільш переоцінену крупу. У свій раціон можете її не додавати


Багато людей навмисно шукають заміну гречці та рису. І часто такою альтернативою вважають булгур. Булгур - один із найпопулярніших продуктів серед тих, хто дотримується здорового способу життя.

Про це повідомляє РадіоТрек.

{reklama}

Крупу навіть рекомендують включати до раціону як альтернативу гречці або рису. Однак дієтологи назвали чимало причин, чому цього робити не варто.  

Булгур є по-своєму цінним. Він містить складні вуглеводи, цинк, селен, калій, вітаміни групи В. Тільки все те саме є і в гречці. Переоцінювати булгур не варто.

Булгур в принципі немає ніяких особливих переваг - пояснюють дієтологи.

Звісно для різноманітності меню, додати булгур можна.Але на переконання медиків - гречка, все ж краще! 

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад