Дієтологи назвали найбільш переоцінену крупу. У свій раціон можете її не додавати
Багато людей навмисно шукають заміну гречці та рису. І часто такою альтернативою вважають булгур. Булгур - один із найпопулярніших продуктів серед тих, хто дотримується здорового способу життя.
Про це повідомляє РадіоТрек.
{reklama}
Крупу навіть рекомендують включати до раціону як альтернативу гречці або рису. Однак дієтологи назвали чимало причин, чому цього робити не варто.
Булгур є по-своєму цінним. Він містить складні вуглеводи, цинк, селен, калій, вітаміни групи В. Тільки все те саме є і в гречці. Переоцінювати булгур не варто.
Булгур в принципі немає ніяких особливих переваг - пояснюють дієтологи.
Звісно для різноманітності меню, додати булгур можна.Але на переконання медиків - гречка, все ж краще!
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Повернутися назад