DataLife Engine > Смачні рецепти > Омлетний торт

Омлетний торт

Омлетний торт

Омлетний торт

Для кожного коржа: 2 яйця, 2 ч. л. борошна, 1/4 склянки молока, 1 ч. л. масла, сіль.

Начинка: 700 г курячої печінки, 50 г вершкового масла, 300 г шампіньйонів, 2 цибулини, 200 г твердого сиру.

Спочатку готуємо три омлетні коржі. Борошно просіяти, розвести холодним молоком, додати сіль, яєчні жовтки і все добре вимішати. Білки збити до утворення стійкої піни, тоді обережно з’єднати з тістом. Суміш вилити на добре розігріту сковорідку і смажити на слабкому вогні.

Курячу печінку зварити у підсоленій воді зі спеціями. Велику цибулину дрібно нарізати й посмажити на олії. Печінку разом із посмаженою цибулею пропустити через м’ясорубку. Додати вершкове масло, посолити, приправити спеціями.

Шампіньйони помити і дрібно порізати. Разом із дрібно нарізаною цибулею посмажити до готовності. Пропустити через м’ясорубку, посолити, поперчити.

Твердий сир дрібно потерти на тертці, покласти в поліетиленовий пакет і опустити на кілька секунд в окріп, щоби він став м’яким. Тоді витягнути з пакета і розкачати як тісто.
Омлетний торт

Викладати шарами: омлет, половину печінкового паштету, знову омлет, грибна начинка, розкатаний твердий сир, решту паштету й омлет. Прикрасити зеленню та кубиками червоного болгарського перцю.
Омлетний торт

Мої враження і поради. Страва за цим рецептом стане чудовою прикрасою закускам на святковому столі. Вона потребує значного часу для приготування, але результат того вартий. Можна проявити фантазію, змінюючи начинки за своїм смаком.
Омлетний торт



Повернутися назад