DataLife Engine > Смачні рецепти > Пісні пампушки на Різдво: смачний та простий рецепт

Пісні пампушки на Різдво: смачний та простий рецепт


Колаж: Главред

Пропонуємо вам приготувати м'які та апетитні пампушки, які точно у вас вийдуть. Цей рецепт стане справжньою знахідкою, якщо ви на Святвечір подаєте тільки пісні страви.

До речі, щоб пампушки довше залишалися м'якими, зберігайте їх у герметичному контейнері, а також можна трохи підігріти перед подачею, повідомляє Главред із посиланням на katherine.khoma.

{reklama}

Пісні пампушки - рецепт

Інгредієнти:

- борошно - 400 г
- дріжджі живі - 20 г
- цедра половини апельсина
- цукор - 50 г
- вода (кімнатний темп) - 150 мл
- соняшникова олія - 80 мл
- дрібка солі
- соняшникова олія для смаження
- цукор або цукрова пудра для посипання

Для начинки:

- вишні - 200 г
- крохмаль кукурудзяний - 12 г
- цукор - 45 г

Щоб приготувати начинку, розморозьте вишні, сік із них змішайте з крохмалем і цукром.

Змішайте вишні та сік у сотейнику, поставте на плиту і тримайте на середньому вогні до загустіння маси.

Перекладіть вишні в миску, накрийте плівкою і залиште вистигати.

Живі дріжджі розведіть у воді.

Борошно просійте, додайте цукор, сіль і перемішайте все.

Влийте рослинну олію, додайте цедру апельсина і замісіть тісто, щоб воно було пружним.

Залиште тісто під рушником на 1-1,5 години в теплому місці.

Розкачайте тісто завтовшки 0,5 см і позначте кружечки на половині тіста склянкою, викладіть начинку і накрийте другою половиною тіста.

Сформуйте пампухи та залиште їх на 30 хвилин у теплі.

У сотейнику розігрійте рослинну олію та обсмажте пампушки з обох боків на невеликому вогні.

Обсмажені пончики відправте на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир, і посипте цукром або ж цукровою пудрою.

Смачного!


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад