DataLife Engine > --- > Вибираємо корисну воду

Вибираємо корисну воду

"Природна" або "натуральна" вода у пляшках іноді може виявитися звичайною водопровідною водою. Тож, вибираючи її, потрібно бути уважним і обізнаним у цій справі.

Насамперед варто навчитися розуміти терміни. Природна мінеральна вода добувається з джерел і без будь -якого оброблення та доочищення розливається у пляшки.

Звичайна питна вода береться з тих самих джерел, що і звичайна водопровідна, тільки її фільтрують, очищують, пом’якшують і збагачують елементами, яких не вистачає.

На етикетці обов’язково повинно бути вказано хімічний склад і мінералізацію води.

Залежно від цих параметрів, розрізняють природну столову воду, лікувально-столову і лікувальну.

Столову воду можна використовувати як освіжаючий напій, що втамовує спрагу і покращує травлення. Вона не дає лікувального ефекту, тому підходить для щоденного вживання.

Лікувально-столова вода, як правило, не придатна для приготування їжі, але широко використовується для пиття. Це вода з меншою мінералізацією, але містить біологічно активні компоненти. Вона призначається як лікувальний засіб. Її вживають і як столовий напій, але не систематично, інакше можливе порушення сольового балансу в організмі.

Лікувальна вода використовується лише з лікувальною метою. Якщо ви вирішили лікуватися з допомогою мінеральної води, краще проконсультуватися з фахівцем.



Повернутися назад