DataLife Engine > --- > господині на вушко

господині на вушко

- щоби під час запікання яблука не потріскалися, проколіть їх у кількох місцях, а на деко налийте трохи води;

- яблука краще зберігатимуться, якщо їх засипати тирсою;

- нарізані для салату яблука не потемніють, якщо їх покладете на 10 хвилин у ледь підсолену воду;

- салат буде смачнішим, якщо нарізану цибулю обшпарити окропом;

- цибуля краще підсмажиться, якщо до олії додати трохи цукру;

- підсмажена цибуля матиме золотистий колір і не пригорить, якщо її присипати борошном;

- щоби розрізана цибуля не засохла, зріз присипте сіллю і покладіть зрізом на тарілочку.

- якщо вам потрібно начистити і порізати багато цибулі, змочуйте час від часу ніж та руки холодною водою, або покладіть збоку вентилятор – потік повітря відганятиме цибулині випари;

- щоби дощечка для овочів не втягнула запах цибулі, протріть поверхню слабким розчином оцту. 




Повернутися назад