Вареники? Ні, равіолі!

Рецепт
Равіолі із сиром
Для тіста: 150 г борошна, 50 г дуже дрібної манної крупи, 2 яйця, 0,5 ч. л. солі, 1 ст. л. олії.
Для начинки: 400 г адигейського сиру, 1 яйце, 1 ст. л. зелені базиліку, 1 ст. л. зелені петрушки, 75 г тертого пармезану. Сир покришити, всі компоненти змішати.
Борошно та манку змішати, просіяти, викласти гіркою на стільницю. Зробити заглиблення, влити яйця та олію. Тісто місити не менше 10 хвилин, доки воно не стане цілком гладеньким та еластичним. Загорнути у плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин. Посипати стільницю борошном і розкатати тісто в дуже тоненький пласт. Вирізати кружальця діаметром 7– 7,5 см, класти в них начинку і защипувати, як вареники. Варити у підсоленому окропі до спливання на поверхню.
Повернутися назад