DataLife Engine > новини / Їжа > Що приготувати в Різдвяний піст: смачниий рецепт салату

Що приготувати в Різдвяний піст: смачниий рецепт салату



Піст - це час, коли християни намагаються приділяти більше часу своїм думкам та молитві, обмежувати себе в їжі та розвагах та чинити благодійність. Їсти скоромне (не пісну їжу) можна буде лише з 25 грудня, вже на саме Різдво.

Про це пише ZPRZ.CITY

{reklama}

Пісний салат з квасолею, горіхами і гранатом

Поєднання горіхів і квасолі знайоме багатьом. Як, до речі, і кінзи. Без неї в грузинській кухні не обходиться більшість салатів. Ну і гранат в Грузії також поширений, його додають як в гарячі, так і в холодні страви. А з'єднати все вже справа техніки.

Тим, хто не любить кінзу, можна використовувати петрушку. Кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд.

Інгредієнти:

2 склянки вареної квасолі (можна брати й консервовану)

1 великий гранат

кінза (чим більше, тим краще)

1 склянка волоських горіхів

Заправка:

3 ст. л оливкової олії

2 ч. л французької зернистої гірчиці

1 ст. л лимонного соку

сіль

1 ст. л гранатового соусу

сушений часник (за бажанням)

Приготування:

1. Квасолю зварити, відкинути на друшляк та дати стекти воді.

2. Гранат почистити.

3. Волоські горіхи підсмажити на сухій сковорідці та дрібно змолоти (на кавомолці, у млинку чи у ступці).

4. Кінзу дрібно посікти.

5. Всі інгредієнти з'єднати. Полити все заправкою і ретельно перемішати. Залишити салат просочитися хвилин на 20.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад