Продукти, які потрібно з'їсти перед тим, як збираєтесь пити — вони допоможуть запобігти похмілля
Дієтологи склали список продуктів, які дозволять запобігти неприємним наслідкам алкогольних пиятик, інформує Ukr.Media.
Спаржа містить антиоксиданти, які позитивно позначаються на стані печінки.
{reklama}
Якщо зі спаржею виникли труднощі, варто придивитися до Буряка. Він теж багатий на корисні для печінки антиоксиданти і захищає печінку від руйнувань.
Авокадо містить здорові, мононенасичені жири, які довго засвоюються. В результаті сповільнюється швидкість всмоктування спирту.
Банани багаті калієм, який запобігає електролітний дисбаланс. Хоча б один варто з'їсти перед вживанням алкоголю.
Яйця дуже поживні і допоможуть довго відчувати себе ситим. Це зменшить тягу до надмірностей, яка зазвичай проявляється під час застіль.
Грейпфрут - сік цього цитрусового допомагає підвищити рівень деяких ферментів, які покращують роботу печінки і детоксикацію.
Диня наповнена водою і калієм. Трохи цього фрукта в якості освіжаючої закуски знизить побічні ефекти алкоголю.
Лосось багатий на омега-3 жирні кислоти, які зменшують запалення мозку, пов'язане з надмірним вживанням алкоголю.
Солодка картопля складається зі складних вуглеводів, які довше руйнуються. Вони зменшують наслідки піків і падінь рівня цукру в крові, що відбувається при вживанні спиртного.
Ягоди — усі види ягід, такі як полуниця та чорниця, багаті на поживні речовини та антиоксиданти. Крім того, вони наповнені водою і можуть допомогти людині уникнути зневоднення.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Повернутися назад