DataLife Engine > новини > Експерт назвала продукти, які бережуть і підтримують жовчний міхур

Експерт назвала продукти, які бережуть і підтримують жовчний міхур


Жовчний міхур "любить" теплу воду і гіркі смаки з гіркотою, але не особливо "любить" − бобові і насіння.

Відомий Нутриціолог Євгенія Хелс розповіла на своїй сторінці Instagram, як варто правильно харчуватися для підтримки жовчного.

{reklama}

Як правильно харчуватися для підтримки жовчного міхура:

- Пити достатню кількість води, краще теплою, вона розслабляє спазми в травній системі (1,5-2 л).

- Рекомендую додавати масло ДХІ, кокосове молоко, кокосове масло, масло МСТ.

- Мінеральні Води слабкої мінералізації: за 20 хвилин до їди.

- Добре додати гіркі смаки і гіркоти (екстракт кульбаби, подорожника, популін і ін.).

- Добре викидається жовч на жирні продукти (через гормону холецистокініну). Але надлишок жирів також поганий, тому що у організму немає ресурсу його переварити, і, швидше за все, викличе діарею або жирний стілець, тому додаємо трохи в свій раціон.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад