DataLife Engine > новини > Апетитно-соковита скумбрія: як смачно запекти рибу в духовці

Апетитно-соковита скумбрія: як смачно запекти рибу в духовці

Апетитно-соковита скумбрія: як смачно запекти рибу в духовці

Скумбрія – дуже смачна та ароматна риба, яка має апетитний вигляд у приготованому вигляді. Особливо смачно виходить скумбрія, запечена в духовці.

Така рибка буде доречною як на повсякденному столі, так і на різних святкуваннях, пише Уніан.

{reklama}

- Скумбрія, фарширована овочами

- Скумбрія велика - 2 шт.

- Перець болгарський - 1 шт.

- Морква - 1 шт.

- Цибуля ріпчаста - 1 шт.

- Квасоля стручкова - 1 ст.

- Спеції - за смаком

- Сіль - за смаком

- Рослинна олія - 2-3 ст. л.

У скумбрії відрізати голову, видалити нутрощі й промити водою. Овочі очистити, порізати кубиками. Розморожувати квасолю або інші заморожені овочі не потрібно.

Розігріти на сковороді олію, викласти овочі й обсмажувати до готовності, помішуючи періодично. Наприкінці посолити та поперчити.

У риби видалити хребет і кісточки. Посолити, поперчити, посипати улюбленими спеціями, за бажанням можна збризнути лимонним соком.

По центру кожної тушки покласти овочі. Скласти рибку, так щоб начинка залишилася всередині. Змастити зовні рослинною олією. Загорніть у папір, потім у фольгу.

Запікати скумбрію при 200°С упродовж 25-30 хвилин. Потім обережно відкрити і зарум’янити під грилем упродовж 10 хвилин.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram





Повернутися назад