DataLife Engine > новини > Ніжне та крихке печиво "Американо": як приготувати неймовірний смаколик

Ніжне та крихке печиво "Американо": як приготувати неймовірний смаколик

Ніжне та крихке печиво "Американо": як приготувати неймовірний смаколик

Печиво "Американо" – хрустка й розсипчаста випічка з шоколадною крихтою.

Готуються такі солодощі доволі нескладно, а головне – домашнє печиво робиться з натуральних інгредієнтів, пише Уніан.

{reklama}

Печиво "Американо"

- Пшеничне борошно - 190 г

- Темний шоколад - 100 г

- Яйця - 1 шт.

- Цукор - 80 г

- Вершкове масло - 100 г

- Сіль - за смаком

- Ванілін - 0,2 ч.л.

- Розпушувач - 1 ч.л.

Вершкове масло потрібно дістати з холодильника заздалегідь до початку приготування печива.

Шоколад за допомогою ножа подрібнити на крихту бажаної величини. Перед тим можна помістити шоколад у морозилку на 15 хвилин, після цього він легше кришитиметься.

Розм'якшене масло розтерти з цукром. Потім вбити туди яйце. Збити все до однорідності.

Борошно попередньо змішати з сіллю, розпушувачем та ваніліном, просіяти в тісто. Швидко замісити тісто. Додати у нього шоколадну крихту. Перемішати все для рівномірного розподілу шоколаду.

На застелений пергаментом лист викласти тісто ложкою, надаючи круглої форму.

Випікати печиво у заздалегідь розігрітій до 190°С духовці приблизно 20 хвилин. Воно не повинно пересохнути, а лише трохи підрум'янитися з країв. Готове печиво дістати з духовки, остудити й можна ним смакувати.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад