DataLife Engine > новини > Смачна, ароматна і корисна фріттата з броколі й солодким перцем

Смачна, ароматна і корисна фріттата з броколі й солодким перцем

Смачна, ароматна і корисна фріттата з броколі й солодким перцем

Фріттата — італійський вид омлету.

Найчастіше фріттати бувають досить пишні, начинені всякою всячиною, і їх не тільки смажать на сковороді, але ще і доводять до готовності в духовці, інформує Ukr.Media.

{reklama}

Інгредієнти

- Куряче яйце — 6 штук

- Солодкий перець — 3 штуки

- Червона цибуля — 1 головка

- Петрушка — 20 грамів

- Капуста броколі — 150 грамів

- Лимон — ¼ штуки

- Оливкова олія — 50 мл.

- Часник — 2 зубчики

- Вершкове масло — 30 грамів

- Чебрець — 1 пучок

- Мускатний горіх — на свій смак

- Паприка — на свій смак

- Сіль — на свій смак

- Мелений чорний перець — на свій смак

Приготування

1. Змішати яйця з сіллю, меленим мускатним горіхом і паприкою.

2. Розібрати броколі на суцвіття, перець очистити від шкірки й нарізати тонкою соломкою. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.

3. Часник і петрушку дрібно порубати, змішати їх з соком лимона й оливковою олією.

4. Нарізану цибулю обсмажити на вершковому маслі до м'якості, додати броколі, обсмажити хвилину, після чого відправити туди ж перець, смажити ще хвилину, додати дрібку листя чебрецю, через хвилину петрушку з часником в лимонному соку й олії, а через тридцять секунд залити яйцями.

5. Коли яйця почнуть застигати, відправити сковороду в розігріту до 180 градусів духовку на сім-десять хвилин. Перед подачею, посолити, поперчити й посипати листочками чебрецю.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад