DataLife Engine > новини > Дієтолог розкрила правила використання олії

Дієтолог розкрила правила використання олії

Дієтолог розкрила правила використання олії

Лікар-дієтолог та ендокринолог Альбіна Комісарова поділилася правилами використання різних видів олії.

Будь-які нерафіновані олії підходять для вживання у свіжому вигляді, а для смаження чи запікання потрібно використовувати рафіновану олію, написала медик в Instagram, пише Главред.

{reklama}

Комісарова порадила купувати олії у скляних темних пляшках.

Лікарка додала, що один вид олії – ріпакову – варто зберігати у холодильнику.

На якій олії смажити, запікати та тушкувати:

- Соняшникова олія;

- Оливкова олія;

- Кукурудзяна олія;

- Ріпакова олія;

- Арахісова олія;

- Олія з виноградних кісточок;

- Кокосова олія;

- Олія з авокадо.

Експерт порадила на основний прийом їжі використовувати одну столову ложку олії.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад