DataLife Engine > новини > Холодний борщ з козячим сиром: рецепт від відомого дієтолога

Холодний борщ з козячим сиром: рецепт від відомого дієтолога

Холодний борщ з козячим сиром: рецепт від відомого дієтолога

Холодний борщ з козячим сиром. Відмінний варіант для основного прийому їжі в спекотну погоду.

Про це пише https://clutch.ua/

{reklama}

Склад:

- буряк - 500 г

- цибуля - 1 шт.

- часник - 1 + 1 зубчик

- оливкова олія - 2 ст. л.

- бальзамік - 1 ст. л.

- овочевий бульйон - 750 мл

- цільнозерновий хліб - 4 скибочки

- козячий сир - невеликий шматок

- базилік - 4 аркуша

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів і запечіть в ній буряк у фользі (не очищаючи). Після того, як буряк охолоне наріжте її кубиками, а цибулю – чвертькільцями.

У великій сковороді розігрійте оливкову олію і притомите цибулю до прозорості.

Поки цибуля нудиться, приготуйте грінки: скибочки хліба збризніть оливковою олією і підсушіть в духовці протягом 10 хвилин.

Можна скористатися тостером. За бажанням натріть часником.

На сковороду з приготованим цибулею додайте 1 розім'ятим зубчик часнику і швидко томіть його до розкриття аромату.

Змішайте буряк, бульйон і бальзамік. Доведіть до кипіння і потримайте на вогні 2 хвилини.

Потім перелийте суміш у блендер і пюрируйте до однорідної консистенції.

Подавайте суп охолодженим, прикрасивши нашаткованої зеленню, скибочками козячого сиру і грінками.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад