DataLife Engine > новини > Як приготувати домашній йогурт на заквасці: рецепт

Як приготувати домашній йогурт на заквасці: рецепт

Як приготувати домашній йогурт на заквасці: рецепт

Якщо у вас не має спеціальної йогуртниці для білого домашнього йогурту, ви можете приготувати його вдома у звичайній каструлі.

Але для цього вам потрібна рідка закваска, а не порошкова. Достатньо змішати закваску з молоком, щільно накрити харчовою плівкою та поставити в тепле місце на 8-10 годин.

{reklama}

Інгредієнти:

Закваска для йогурту (порошок) - 1 пляшечка або пакетик
Молоко - 1200 мл

Закип'ятіть молоко, остудіть його до кімнатної температури та всипте в каструлю закваску. Ретельно перемішайте молоко ложкою та розлийте по спеціальних баночках.

Поставте баночки з молочною сумішшю в йогуртницю, щільно закрийте її кришкою та виставте режим “Йогурт” на 8 годин.

Готовий білий йогурт в баночках охолодіть, накрийте кришками та поставте в холодильник. Зберігати готовий йогурт можна від 3 до 4 днів в холодильнику.

Додавайте до йогурту ягоди та фрукти або смакуйте просто так! Смачного!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад