DataLife Engine > новини > Оселедець під шубою в багеті: рецепт на Новий рік

Оселедець під шубою в багеті: рецепт на Новий рік

Оселедець під шубою в багеті: рецепт на Новий рік

Оселедець під шубою в багеті

Інгредієнти:

{reklama}

1 багет з гладкою поверхнею (без надрізів)

1 варений буряк середнього розміру (340 г)

200 г вершкового або плавленого сиру

10-20 г ріпчастої цибулі

1 ціла слабосолона оселедець (350 г)

Кілька гілочок кропу

10 шт. корнішонів

50 г вершкового масла

2 курячих яйця

Приготування:

Буряк середнього розміру відваріть до готовності. Остудіть, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Натерту буряк обов'язково відіжміть від соку.
Відваріть яйця, охолодіть, очистіть і натріть на дрібній тертці.

У мисці з'єднайте вершковий сир, яйця і розм'якшене вершкове масло.

Розімніть виделкою, щоб маса стала однорідною. Розділіть сирно-яєчну суміш навпіл по двом мисках.

В одну додайте буряк без рідини. Добре перемішайте.

В іншу сирну частину додайте нарізаний кріп, перемішайте.

Очистіть оселедець від тонкої плівки, голови, плавників і хвоста. Видаліть хребет і всі дрібні кісточки.

Візьміть багет і зробіть розріз уздовж, не прорізаючи його до самого кінця. Розкрийте і видаліть м'якуш, залишаючи стінки товщиною 1 см.

Нанесіть на багет рівномірним шаром бурякову масу, зверху намажте білу сирну масу з кропом.

Посипте дрібно порізаною цибулею. На одну частину багета покладіть філе риби.

Зверху викладіть в ряд доріжку з корнішонів.

Накрийте другою частиною багета і щільно притисніть. Добре загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник мінімум на 3 години.

Як подавати:

Наріжте багет на скибочки і подавайте до столу. Закуску можна викласти на салатне листя і прикрасити зеленню.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад