Що приготувати на сніданок: пишні оладки на кефірі
Оладки на кефірі, на відміну від дріжджових, завжди готуються дуже швидко. Потрібно лише замісити тісто, налити його невеликими порціями на розігріту сковороду, і через кілька хвилин зняти гарячі і рум'яні млинці. Їх смачно їсти не тільки зі сметаною, але з варенням, згущеним молоком, медом або кленовим сиропом.
Пишні оладки на кефірі
{reklama}
Складові:
2 яйця
дрібка солі
2 ст.л. цукру
300 мл кефіру
2 ст.л. рослинної олії
200 г борошна
2 ч.л. розпушувача
Рецепт приготування:
1. Розбити в миску яйця, додати сіль і цукор. Збити віночком.
2. Додати кефір і рослинну олію. Поступово всипати борошно з розпушувачем. Має вийти досить густе тісто.
3. Розігріти сковороду з рослинною олією і акуратно викласти тісто за допомогою столової ложки. Коли поверхня оладок почне підніматися бульбашками, перевернути і обсмажити їх з іншого боку.
4. Подавати готові оладки теплими.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Повернутися назад