DataLife Engine > новини / Новини України / Здоров'я > Чому людям з поганим зором варто їсти червону ікру

Чому людям з поганим зором варто їсти червону ікру

Чому людям з поганим зором варто їсти червону ікру


Триває масляна. І як не приготувати млинці з улюбленою начинкою – червоною ікрою. Це не тільки неймовірно смачно, але й дуже корисно.

Чому людям з поганим зором варто їсти ікру та кому вона також дуже необхідна розповідає opticlub.org.

{reklama}

Корисна для зору

Ікра вважається важливим антиоксидантом.Якщо у вас поганий або чутливий зір, то вітамін А також може допомогти поліпшити зір. Цей вітамін сприяє звиканню очей до світла та темряви й запобігає порушенням зору, таким як нічна сліпота.

Допомагає знизити артеріальний тиск

Ікра з високим вмістом калію, рекомендується для зниження кров'яного тиску, що важливо для людей, які страждають гіпертонією.

Допомагає запобігти серцевим нападкам


Завдяки високому вмісту масел омега-3 ікра допомагає знизити ризик серцевих захворювань. Також вважається, що споживання яєць риб сприяє уникненню хвороби Альцгеймера.

Захищає від вірусів

Вітамін D є ще одним багатим елементом в цій вишуканій їжі. Захищає імунну систему та забезпечує нормальне функціонування імунних клітин.

Регенерує гемоглобін

Гемоглобін є компонентом крові, який допомагає переміщати кисень по всьому організму. Ікра допомагає підвищити рівень цієї речовини в крові, тому рекомендується пацієнтам, які проходять хіміотерапію або перенесли хірургічне втручання.

Розвиток м'язів

З огляду на високу концентрацію білка, ікра особливо рекомендується для розвитку м'язів. Продукти, багаті білком рекомендуються в дитинстві, підлітковому віці та вагітності, тому що на цих етапах необхідний більший внесок цієї поживної речовини.

Має антидепресивний ефект

Через підвищену концентрацію омега-3 масел, ікра також рекомендується для зменшення депресії та біполярного розладу, і вона надзвичайно корисна для настрою і когнітивної функції.

Корисно для кісток


Оскільки ікра містить велику кількість кальцію, тому її рекомендується вживати під час вагітності.



Повернутися назад