DataLife Engine > новини / Новини світу > Як приготувати домашні чебуреки з м'ясом

Як приготувати домашні чебуреки з м'ясом

Як приготувати домашні чебуреки з м'ясом


Класичні чебуреки готують з прісного бездріжджового тіста. Як начинка використовується жирна баранина з цибулею і перцем (її можна замінити яловичиною).

Смажать чебуреки у великій кількості рослинної олії і подають гарячими.

{reklama}

Інгредієнти на 10 середніх чебуреків:

1 яйце
2 столові ложки сметани
300 г борошна
1/2 чайної ложки солі
50 мл води

Для начинки:

300 г м'ясного фаршу
2 великі цибулини
2 зубчики часнику
100 г води
сіль і спеції за смаком

Рецепт приготування:

Яйце перемішати зі сметаною, додати воду і сіль.

Просіяти борошно і замісити однорідне тісто. Накрити тарілкою і залишити на півгодини.

Тим часом підготувати начинку. Лук з часником почистити, покласти в блендер. Додати воду і збити до однорідності. Додати отриману масу до фаршу, посолити і поперчити.

З тіста сформувати ковбаску. Розрізати на 10 частин. Кожну розкачати в кружок. Викласти по столовій ложці начинки. Защипати краї.

Розігріти олію в сковороді. Обсмажити чебуреки з обох сторін.

При необхідності довести чебуреки до готовності в духовці.



Повернутися назад