DataLife Engine > новини / Новини України > Рецепт на Новий рік Свині: фаршировані кальмари "Поросята"

Рецепт на Новий рік Свині: фаршировані кальмари "Поросята"

Рецепт на Новий рік Свині: фаршировані кальмари "Поросята"


Наступаючий 2019 рік – це рік Жовтої Земляної Свині.

Якщо ви хочете, щоб на вашому святковому столі красувалися страви із зображенням "господині" року, приготуйте фаршированих кальмарів у вигляді кумедних поросят.

{reklama}

Фаршировані кальмари у вигляді поросят

Складові:

3-4 тушки кальмара
300 г печериць
3 яйця, зварених круто
2-3 цибулини
100 г сиру
масло рослинне
гвоздика
листя салату
лимон

Рецепт приготування:

Підготувати кальмари: відварити, почистити, потім акуратно відрізати трикутний "хвостик" (це потім будуть "мордочка" з "п'ятачком").

Нарізані гриби обсмажити з цибулею, змішати з подрібненими яйцями і натертим на тертці сиром.

Акуратно нафарширувати кальмари за допомогою чайної ложки, не наповнюючи їх занадто щільно.

З обрізків кальмарів вирізати невеликі трикутні "вушка" і "п'ятачки". За допомогою дерев'яних зубочисток (половинок) прикріпити до "голови".

Деко трохи змастити маслом, викласти "поросят" і запекти в розігрітій до 180 градусів С протягом 10-15 хвилин. Самих поросят нічим змащувати не потрібно.

"Оченята" з гвоздики слід робити вже готовим "поросятам", так як спеція має досить сильний аромат.

Викласти закуску на листя салату. Прикрасити "поросят" скибочками лимона і подавати.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад