DataLife Engine > Лайфхаки / новини > Це картопляне пюре визнали найкращим у світі: секрет французького шефа

Це картопляне пюре визнали найкращим у світі: секрет французького шефа



Шеф-кухар Жоель Робюшон розповів, як приготувати правильне пюре із картоплі.

Секрет страви — у виборі картоплі.

{reklama}

Інгредієнти:

500 г - картоплі
100 г - вершкового масла
100 мл - молока
сіль до смаку
Відваріть картоплю в шкірці до готовності. Це допоможе зберегти більше смаку продукту.

Почистіть її ще гарячою. Для отримання найніжнішого пюре не давіть картоплю, а протріть її через дрібне сито.

Тоді перемістіть картоплю у каструлю та поставте на маленький вогонь. Постійно перемішуючи, "обсушіть" її кілька хвилин. Випарювання картопляного пюре на слабкому вогні допоможе видалити зайву вологу і зробити пюре більш повітряним.

Не перестаючи перемішувати, поступово додавайте вершкове масло та тепле молоко. Саме завдяки цьому перемішуванню пюре набуде тієї самої кремової текстури.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад